Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie mam niccc;/

Czy takie piersi moga sie komus podobac?

Polecane posty

pewnie, że tak, to kwestia gustu, prawie każda dziewczyna ma fajne piersi, mi się podoba miseczka C, ale te mniejsze też są super ):

ojjj jak ja bym chociaz B chciala miec : (

nie masz się co wstydzić swoich piersi, pozwól żeby chłopak się nimi pobawił a przestaniesz myśleć o nich negatywnie... ps. zawsze możesz też zrobić sobie sylikony, podobno z miseczki A można zrobić C.

Taaa sylikony a jak cos pojdzie nie tak to klapa totalna.... Poza tym trzeba co jakis czas implanty wymieniac... 19lat

Mogą się podobać ;) w końcu małe jest piękne. I mają tę zaletę że nie będą nigdy obwisłe a obwisły biust do pociągających nie należy

no ale jego brak chyba tez nie ;/

To zależy co rozumiesz przez brak ;) bo brak brakowi nie równy. A ty jeszcze młoda jesteś i pewnie trochę ci urosną.

a moj facet co ma mowic nic nie mowi na ich temat... ;/ zadko je caluje itd :( pewnie nie ma ochoty bo sa takie male;/ tylko jak mowie ze sa male to powie mi chora jestes i tyle

Gość odnośnie piersi...
Ja mam B, czasami załapię się na A. Ja mam tak "kochanego" faceta, że szok. Potrafi mi wytknąć, że moja klatka piersiowa niczym się nie różni od jego - i tu płasko i tu. Nawet operacje plastyczne mi sugeruje :O A później gdy mnie dotyka, to go odpycham i robi wielkie zdziwione oczy "czemu?" :O Mój eks wiele lat starał się podbudować moją samoocenę. Po 3 latach związku nabrałam pewności siebie, polubiłam swoje małe piersi i dobrze się czułam. A ten obecny.. wszystko zburzył. Stwierdził, że nie jestem kobietą, nie wyglądam jak kobieta, wyglądam jak dziecko. Jest mi tak strasznie przykro :( ehhh

nawet nie wiesz jakbym B chciala miec... Moje to nawet A chyba nie jest ;/

Gość fajny koloo
nawety by mi nie stanal

Dramatyzujecie moja żona jak się zaczęliśmy spotykać miała piersi powiedzmy dziewczynki (stożki) w ciągu 10 lat zdążyła mieć już pokaźny biust żeby teraz mieć śliczne małe piłeczki. A swoją drogą to jak waszym facetom się wasz biust nie podoba to czemu nie każecie im spierdalać w podskokach na drzewo prostować banany?

moj mi nie powiedzial ze mu sie nie podobaja ale jakos zajmowac sie nimi nie bardzo chce...

ja pierdole co jej wisi??? naprawdę nie wiesz co to? :D a ja nie mam niccc;/ Na twojego faceta nic nie poradzę ;) może on po prostu nie lubi się bawić cycuszkami? Powiedz mu żeby się nimi zajmował i tyle.

Gość PureEvil
Fajne. Nie jakieś duże, ale fajne. Czemu miały by się nie podobać. Chyba jakiemuś pustemu facetowi.

bo faceci wola duuuze cycki i takie im sie podobaja... czasami sobie wkrecam ze mooj mnie zdradzi wlasnie przez nie bo bd chcial wieksze:(

Gość JA!
Piersi to cud natury :) a małe są cudowne. Nigdy tez nie bede zwisały :DD

małe jest piękne ale teraz słuchaj co powiem - do 18 roku zycia to miałam maleństwa- pewnie jakieś A- ktos mi kiedys powiedział zebym piła duzo mleka i piłam codziennie dwa litry, do tego jadłam codziennie o tej samej porze - i pomogło :) byc moze nastepił efekt placebo ale spróbuj :) teraz juz mam duzo duzo wieksze :)

a ja nie mam niccc;/ Zawsze możesz sobie wymyślić czemu to facet mógł by cię zdradzić tylko po co? Jak byś miała duże to byś się zastanawiała czy cie nie zdradzi bo woli małe? Bezsensu.

Gość qwilisa
malutkie :)

dwa litry mleka? heh ja tez mam B ale jestem zadowolona bo ladnie ciuchy leza a po drugie jak ktos jest szczuplu to duze piersi wygladaja karykaturalnie

Gość fggfsfd
ja sie z tym nie zgodze duze piersi wygladaja pieknie na szczuplych laskach ..Wlasnie jak kobieta jest gruba to duze piersi wygladaja zalosnie bo jeszcze powiekszaja jej gabaryty i wydaje sie jak wielki czolg .