Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie mam niccc;/

Czy takie piersi moga sie komus podobac?

Polecane posty

"ja pierdole co jej wisi???" To jest motylek. Jeden z typów cipki. Też wcześniej nie wiedziałam, że są jakieś podziały. Dzisiaj o tym czytałam w innym temacie. To jest kiedy wargi sromowe wewnętrzne są dłuższe od tych zewnętrznych i wystają z nich. Wiele kobiet tak ma.

ja mam B i takie mi starcza, ma co sterczec, plaska nie jestem ale kobiety ktore nie maja duzych piersi bo np maja miseczke A i tez sa kobiece, kobiecosc jest w glowie a nie w cyckach

Gość fggfsfd
B sa małe , ale nie ekstremalnie małe wiec mogą być .

ja jestem szczupla wiec na moim ciele nie wygladaja na male, sa proporcjonalne, to nie cycki swiadcza o kobiecosci

"piersi nadaja kobiecie kobiecosci" Mężczyzna też może mieć duży biust. Jak trenuje, albo jest gruby. Mój dziadek był gruby i miał piersi większe jak te kobiety. Takie duże mi się kojarzą tylko z nim. Miał dobrych kilka rozmiarów większe niż ja. Na szczęście mój facet ma odpowiednią wielkość "klatki piersiowej", a piersi kobiet nie bardzo mnie obchodzą. A co do mnie to on widział jakie mam od początku i jakby nie były dla niego do zaakceptowania to by ze mną nie był, tylko z jakąś z dużymi balonami. Jak ktoś lubi rozmiary powyżej D to szuka sobie taką kobietę i z nią jest. Nie wiem czemu dziewczyny nie wierzą, że komuś mogą podobać się mniejsze piersi.

-> fggfsfd wszystko cacy - masz dobry gust, lubisz dobre strony erotyczne, ale to zdjęcie z "deską" mogłeś sobie podarować :(

Gość fggfsfd
te zdjecie z deska było po to by pokazac jak wyglada niekobieca sylwetka ..

"o nie cycki swiadcza o kobiecosci" w taki prosty sposób Summer zrewolucjonizowała archeologię Od ponad stu lat, kiedy to sir Arthur Evans, wykopał poniższy artefakt http://www.zsplast.gdynia.pl/historia_sztuki/kanon/kanon_dziel_obrazy/egea/knossos_bogini_z_wezami.jpg naukowcy głowią się co on przedstawia. Może tancerkę, może kapłankę, a może Boginię. Dzięki Summer już wiemy, to dziadek kobietyyyy

-> fggfsfd rozumiem, ale nie musisz stosować aż tak drastycznych środków wierzę Ci na słowo

powiem Wam tak dzieci, moja kumpela tez jest szczupla, ma cycki D ale jak bylysmy w tym roku na plazy to wiecej kolesi patrzylo na meine cycuchywiec nie ma reguly

nabijam się po prostu ostatnio znowu wypłynął problem interpretacji znalezisk z Knossos (i nie tylko) w tym najsłynniejszej tzw. "Tancerki z wężami" i tak mi się skojarzyło

Ja noszę stanik pomiędzy 70C, a 70D. Zależy od firmy. 70B za bardzo mi wypycha piersi do środka, są ściśnięte i nie mieszczą się w miseczkę. 75B i 80B może by weszły, bo to są większe miseczki, ale obwód mają za luźny. Nie mam dużych piersi, ale i tak mi sterczą i widać, że mam piersi, jak się podniecę to sutki mam bardzo ładne i mam gdzieś, że uważasz, że to są za małe. Do sylwetki mi pasują i nie wrobisz mnie w kompleksy na ich punkcie.

"patrzylo na meine cycuchywiec" może być inne wytłumaczenie wstyd im było się gapić bezpośrednio na cud natury wiec zaczepili wzrok na czymś w pobliżu tak jak widzisz na ulicy bijatykę/niepełnosprawnego/murzyna i spokojnie udajesz, że obserwujesz zadziwiający kształt wiaty przystanku tramwajowego

" i mam gdzieś, że uważasz" a kto tak twierdzi? piersi przede wszystkim: 1) mają być a następnie 2) mają być ładne i 3) mają być symetryczne

"wielgachne" właśnie nie jest sporo figurek bez określonej przez archeologów płci do tego Evans wszystko co się dało (nie miało penisa) zaklasyfikował jako Boginię (tak mu pasowało do teorii o kulcie Wielkiej Bogini) poza tym czyjaś babcia mogła mieć dużą łechtaczkę ;)