Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Perwersja & Naczelny-Cham-Kafe kącik dla zakochanych:)

Polecane posty

kotka nie popisuj się:P większość tu po polsku kiepsko kuma a ty wyjeżdżasz z obcym językiem:P poliż please:D:D:D

Kicia :D,ja to już nie będę czytac Twoich opowiadaj ,ani fantazji ,ani tego co Ty lubisz :P:D Bo później nie moge dojsc do siebie :P Papierosy juz nie pomagają :P Musiała bym se strzelić z paltza:P:D Lodziku ,a co do maila ,to ładnie podziekuję :)Wystarczy mi kontakt na kase:)

chciales wyznanie milosne wiec je napisalam dla tego kto to powinien uslyszec i przeczytac :p chcesz tlumaczenie?

Jestem niewinna 😭 😭 😭 😭 😭 Muszę sobie zmienić nick na Pruderia 😭 😭 😭 😭 😭 Ja miałam aż 44 punkty :(

Tak, Wronono. :) Właśne takie lubię najbardziej. :D Są bardzo wygodne. :D

ktos ostatnio narzekal, ze malo opowiadan, ze nic sie nie dzieje.... w koncu sie sprezylam napisalam..... przezwyciezylam wstyd, w mysl wnioslych celow (by mlodziez uczyla sie :p ), nacislam wyslij a ta jeszcze marudzi.... to co wolisz, wbije ci po jajca, wyrucham twa cipke, zapierdole w gardlo??????? no kobieto zdecyduj sie!!!! (wiem, ze to bardzo trudne :p :p )

Dobra, zrobiłam jeszcze raz. Jest już trochę lepiej-35 :o Ale czy to naprawdę takie perwersyjne być w ciąży albo odczuwać przyjemność z jazdy na rowerze lub siedzenia na pracującej pralce 😭

Kicia😭Ranisz moje uczucie do Ciebie 😭:D Podobało mi sie tak bardzo ,że w nocy będę spac niespokojnie :classic_cool::D:P

Całkiem możliwe Wrono :D Stwierdzam, że muszę co nie co nadrobić. Ze dwa trójkąciki by się przydały. Muszę sobie jakiś wypasiony rower kupić ewentualnie pralkę z jakąś funkcją superturbo. Z ciążą może jeszcze na razie poczekam :classic_cool:

mijn liefste, als jij zal ooit dit gelezen, zul je weten dat ik van je hou heel erg veel hou..... zadowolony? i jeszcze jedno mijn twee varkentjes, ik zie julie dood graag, kusjes uwaga tlumacze moj ukochany, jesli kiedykolwiek bedziesz to czytal, bedziesz wiedzial, ze ja bardzo bardzo cie kocham to drugie to moje dwa prosiaczki (kociaki), kocham was bardzo mocno, caluski kwoli wytlumaczenia: istnieja dwa wyrazenia kocham cie, jedno dla kochankow, partnerow, inne w relacji rodzic-dziecko...

a na końcu testu diabełek zapina w dupę aniołka:D perwersja to kto z rodziny był Twoją ofiarą:P? kiedyś to było fajnie brałeś maczugę pierdolnąłeś kobietę w głowę zaciągałeś za włosy do jaskini i dupczyłeś do woli bez zabezpieczenia:P a teraz nie dość że podupczysz to i gumka może strzelić i syfa jakiego można złapać i kobietę którą rżnąłeś okazuje się facetem ah ten XXI wiek:D moje ulubione pytanie z testu czy wkładałeś sobie palec w upe i czy próbowałeś nasienia:P

"mijn liefste, als jij zal ooit dit gelezen, zul je weten dat ik van je hou heel erg veel hou...." Kicia wstawię to sobie w stopkę :)

Ice dla kobiet są inne pytania dla mężczyzn inne :p Nikogo z rodziny nie tentegowałam i właśnie dlatego mam tak dużo punktów :p

hmmm a Polaka sobie nie mogłaś wziąć za męża:P? co do tego czerwonego tramwaju to uważaj żeby Ci kiedyś nie rozpierdolił cipęcji wjeżdżając w Ciebie:P o to nei taka perwersja jak ją malują i siebie maluje:P ja w uczciwy sposób miałem 38:P no to co mogę byc waszym pasterzem i poprowadzić was na orgię:P? perwersja 2 razy chciałem Ci ustawić trójkąt:P jaka była odp Twoja:P a tak bys na 2 baty pojechała i byś miała czystsze sumienie i punkcików więcej:P

Allasandro czy Ty mieszkasz na Warszawskiej pradze? Bo jak tak to ja Cię znam :) Przynajmniej z widzenia :D Przyjdzie i na Ciebie czas :classic_cool: Ale jak chcesz u nas zostać musisz komuś wyznać miłość. Może być pies, kot, piórnik, pluszowy miś, a nawet tramwaj ;)