Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Perwersja & Naczelny-Cham-Kafe kącik dla zakochanych:)

Polecane posty

Perwersjo nie nie mieszkam nawet koło Warszawy a szkoda :( a Kocham.... jedzenie :D tak :)

kilka tygodni temu pisalam na konkursie.... fragment mojej rozmowy z kocurem po obejrzeniu sobie tego filmiku -kocur.... sciadnij z gararzu twoja kolarzowke co tam wisi pod sufitem... -a po co.. -bo chce sobie pojezdzic... -ale ona za duza do ciebie... -nie szkodzi - nie dosiegniesz do ziemi -dam rade -poobcierasz sie -I O TO CHODZI :D :D :D

Allasandro boś podobna do takiej jednej ;) I widzisz, coś się znalazło :D Podzielam Twoją miłość :D

:D To po rosyjsku sie podniecacie ?:O To jest jakieś ..zboczone:P:D Dobra,juz dobra!:P nie przeszkadzam :P:)

NIestety poziom inteligencji rozmowy w tym temacie nie przekraca poziomu gasnicu. Abyscie sploneli w piekle w ciezkich meczarniach miernoty intelektualne

MarianoItaliano, bo tu sami debile siedzą, więc ładnie Cię proszę nie zniżaj się do naszego poziomu i idź sobie.

Chyba cos Ci sie pomylilo stara biurwo. Myslicie ze stanowicie jakas smietanke na tym forum, niestety przybylem tutaj zeby uswiadomic Wam, ze jednak tak nie jest. Macie sobie cos do powiedzenia to piszcie na jakis pospolitych komunikatorach internetowych, zeby inteligentni ludzie przypadkiem tego nie czytali. Dlaczego? Poniewaz podupadaja intelektualnie czytajac kazdy Wasz post.

MarianoItaliano21-jak byś był taki mądry za jakiego sie uważasz to byś dawno stąd wyszedł :dale widocznie rajcują Cie te klimaty :P A tera won stulejarzu 💤

Ja jak widać próbuję udawać inteligentną :D Jeszcze się dowiedziałam, że jestem stara i do tego biurwa :D Odkąd jestem na kafe czekałam na te komplementy :D Moja cierpliwość się opłacała :classic_cool: Ale sądziłam, że bardziej pod kurę domową "podpadam" :D

mariano coś mi sie wydaje ze zazdrościsz że do ich smietanki nie nalezysz, Jesli byłbys taki inteligentny jak domniemywam że myslisz o sobie to bys sie po prostu nie wypowiadał na tym temacie:) a teraz jedź sobie po mnie jak po burej suce jesli ma CI ulzyc :)

Ha, miernoty inetelektualne jeszcze chca mnie pouczac. Te NaczelyPedale tego grona, co z tego ze nie ma przystawionego pistoletu do glowy? Co to w ogole za argument? Wszedlem z ciekawosci, zeby poczytac (fakt nie spodziewalem sie jakiejs nadwyraz dobrej i rzeczowej rozmowy) jednak sama ciekawosc zaprowadzila mnie do tego tamtu. I co? Zdebialem, ze ludzie dorosli maja taki rozpierdol w glowie. Nie wiem czym to je spowodowane, moze jakas trauma z dziecinstwa. Nie jestem lekarzem zeby to stwierdzic, tylko domniemam. Dlatego pozostane tutaj, jako Stroz Poziomu, miernoty. Kura domowa? No kurwa, ze jeszcze trzeba na Ciebie pracowac, Ty leniwa klucho.