Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzeichnienawidze

NIE WYTRZYMAM W TYM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

moja mam jest po szkole ekonmicznej, pracowała w banku dopoki nie miala operacji wiec daruj sobie texty, ze po zawodowce. bo ja jestem w lo, ona byla w technikum.

nie mam ksiazeczki sanepidowskiej.

Gość fiu bździu ...
mama ma ciężki charakter? nie próbuj z nią walczyć bo zawsze przegrasz, suzkaj kompromisów

Gość Nie przejmuj się ;-)))
Wiesz co Ci powiem .. miałam taką samą sytuację a nawet śmiała bym powiedzieć gorszą ... Jestem najmłodsza z naszej 3 ... Mój biologiczny Ojciec zmarł jak miałam 4 lata ... i zaczęło się ,matka sprowadziła sobie konkubenta jakies 2 miesiące po śmierci Ojca.Ciężko o tym pisać ... Bo to skur**syn był .. matka od niego uzależniona w dupie miała co z nami będzie .. szła do pracy a poźniej zamykała się z nim w pokoju .. Więc tak ogólnie to matki nie miałam.Przeżyłam dużo bo było codzienne bicie,nie raz miałam głowe w śmietniku,bo on uważał że jest brudno w kuchni i żeby nmieporozumień nie było przedział wiekowy z tym szmaciarzem to od 4- do 10 roku życia ... robił nam zdjęcia nago , dotykał nas etc.Myślę że do mojej matki doszło to dopiero jak pobił mnie i moją siostrę ... Później miałam kilkanaście innych "tatusiów" , jak miałam 12 lat moja matka zaczeła mnie zostawiać z siostrą ( 1 różnicy między nami) nawet na kilka tygodni i jeździła do swoich gachów,w wieku 16 lat poszłam do pracy oraz chodziłam do szkoły ... oddawałam matce całą wypłatę więc i tak się ze mnie w szkole śmiali że wieśniara jestem , Wiesz dużo by tu pisać bo na prawdę dużo przeżyłam wiesz jedząc przez tydzień kradzione ogórki kiszone od sąsiadki z piwnicy itp, tylko ja zawsze miałam cel w życiu , który teraz mając 20 lat osiągnełam zdałam maturę , studiuję , mam ,męża ,pracuję nie mieszkam w Polsce i nie utrzymuje kontaktów z matką, I tu nie chodzi mi o to żeby się pożalić jak to ja źle nie miałam bo inni mają gorzej i żyją tylko o to że w życiu trzeba mieć cel którego należy się trzymać i nie ważne jakie kłody masz pod nogami zawsze je pokonasz .... Teraz patrząc na to jakie miałam życie z jednej strony się cieszę bo wiesz dzięki temu w wieku 17 lat byłam na tyle dojrzała że nie straszne mi było zajmować się przez kilka miesięcy dziećmi mojej siostry , potrafię zrobić koło siebie,ugotować ,posprzątać i szanuję pieniądze Bo wiem jak ciężko może być gdy ich nie ma... Oki nie zanudzam was już Życzę wszystkim miłego dnia i oby wam się udało =) Głowa do Góry

no ma cięzki, ale juz naet nie chce zgody, nie chce nic.. ja jestem strasznie uparta i wiem ze z nia nie dogadam sie.. tak bym chciala sie wyprowadzic,..ale za co.. zostal sierpien ja wyjezdzam w polowie,, na ulotkach zarobie na swoje drobne wydatki, w roku szkolnym na pełen etat nie ma szans:O

No to u mnie nie było takich ekscesów, matka i ojciec to sie zachowuje jak para nadtolatków, czułe sms-y, całe dnie razem, zero kłotni.. w rodzinie ja jestem czarna owca, matka idealna znajoma, czysta, obrotna, zadbaną.. chcialam kiedys stosowac diete.. zgubic 4-5 kg to mnie wyśmiewała, ze gruba jestem, ze rzuce sie na jedzenie i od tej gadki tak sie własnie działo, wsydze sie jej, boje.. nie chce aby mnie widziala bez makijazu( to chore..?) mam dosc..

Hmm.. masz ciezko. rozumiem Cie, bo mialam podobnie ale nie z rodzicami.. ehh. ale nie chce o tym pisac. w jakim województwie mieszkasz ?

małopolskim.. Tak bym sie chciała wyprowadzic, Boze.. zawsze chciałam mieszkac w miescie a im sie zachciało domku.. ogródka, bla bla.. jak budowali dom to ja sie zajmowala mlodszym rodzenstwem, nie mogłam nigdzie wyjsc, matka za mna wydzwania ze mam sie zajmowac.. heh.. moze jej zostało, bo sama była najstarsza i miala 6 młodszego rodzenstwa którym sie musiala zajmowac i jej matka a moja babcia tez z nia nie rozmawiala, bo była robota w polu i wypas krów.. :O

unno..---> jak mozesz napisz przez co udało Ci sie schudnac.? jaka dieta i w jakim czasie? nie na temat ale bede wdzieczna jak napiszesz :*

opowiedzialabym Ci cala moja historie, ale nie tutaj, nie na forum.. uwierz mi ze mialam ciezej od Ciebie.. :( Tobie krzywde robi matka, a mi ktos praktycznie obcy.. ehh.

a możesz po krótce napisac na czym te diety polegają?? jak chcesz to napisz na gg 10724100 pogadamy

NIECH ktos się jeszcze wypowie..