Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sex avec une etudiante

Sex ze studentką za pieniądze

Polecane posty

Cześć Dziewczyny Miły, przystojny, wysoki i niezwykle sympatyczny, ale mało doświadczony chłopak szuka atrakcyjnej, fajnej i odważnej dziewczyny, chętnie studentki w wieku 19-23 lata którą można zaprosić na romantyczną noc i cudowny sex do jednego z warszawskich hoteli.Jestem ostatnio bardzo zabiegany, dlatego szukam czułości i namiętności. Obiecuję, że będzie cudownie i rozkosznie. Ze swej strony gwarantuję ciekawą rozmowę, cudowny sex oraz zabezpieczenie.Wszelkie szczegóły możemy ustalić w indywidualnych e-mailach. ODWDZIĘCZĘ SIĘ KWOTĄ 250 PLN/za noc. JA PŁACĘ RÓWNIEŻ ZA HOTEL. Doba hotelowa rozpoczyna się ok. 14.00 a kończy ok. 12.00 następnego dnia. Chciałbym, by nasze spotkanie nie było krótsze niż 15 godzin. Mam nadzieję, że znajdzie się chętna fajna i odważna studentka. Ja wyglądam sympatycznie. Nie gryzę ): Czekam na odzew. Profesjonalistkom serdecznie dziękuję. Szukam atrakcyjnej, fajnej i odważnej dziewczyny/studentki w wieku 19-23 lata z Warszawy. ps. Mój wiek to 20+. Jestem z Warszawy.

Gość 250zl za noc ?
chyba snisz synku u prawdziwej dziwki tyle kosztuje godzina !!!!! A noc to ze 2500 jelopie

Gość siusiak ....../.
A mało doświadczona to powinna się cenić z małym przebiegiem:D

Czego wy chcecie, Pan ten świerszczyki jeszcze czyta, a tam pisze że za 250zł takie rzeczy...:)

Gość siusiak ....../.
sex tel nawet jest droższy :D

Gość chłopie a 250zl to mozesz
jedynie na loda liczyć :o 15 godzin i takie grosze? Ja za noc biore 2500zl

Gość przeciez studenka w kazdej
prozaicznej rpacy Mac/kelnerka/jakies papiery zarobi prawie tyle co ty dajesz:o za "nieprofesjonalistek" w tym wieku na cala noc to zaplacisz min 2,5 tys zl:D

Czy wszystko musi się sprowadzać by wyczyścić człowieka z kasy. Nic dla przyjemności tylko wszystko dla pieniędzy.

Ja jestem fajnym, przystojnym studentem, niestety na roku za dużo facetów...

Kiedy jestem w Kaliningradzie, Grodnie czy Iwano to mam dużo dziewczyn, które się aż proszą żeby przespać się z Polakiem. Nie zapraszam oczywiście każdej do łóżka a raczej na kawę. Ale jak mówię że w Polsce ciężko jest zaprosić dziewczynę do łóżka to laski mówią że to niemożliwe...a jednak.

Liczę że znajdzie się jakaś fajna studentka, która nie roni tego dla pieniędzy, a chce przeżyć przygodę...

Nie proponuję 250 za noc, bo żadnego chyba studenta na to nie stać. Ja szukam studentki nie profesjonalistki !!!

w poprzednim poście miało być "nie proponuję 2500 za noc" bo żadnego studenta na takie kwoty nie stać...

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.