Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

OK... O 15 MAM RANDKĘ. JEST TO DOBRA MYŚL ŻEBY RANO SKOCZYĆ DO FRYZJERA I OBCIAĆ

Polecane posty

Nieee, nie rób tego. Krótkie fryzury są ładne itd., ale moim zdaniem najseksowniejsze są długie, błyszczące i zadbane włosy.

Ale mnie one już doprowadzają do szewskiej pasji. Muszę je czesać codziennie, fryzować, myć, grzeją mnie.

Gość jjjskjknr
bardzo ladna fryzurka :) jeśli tylko masz taki sam rodzaj włosów i typ urody to się nie wahaj :)

ale ta pierwsza czy ta druga. Ta druga mi się bardziej podoba i mam podobny kształt twarzy jak ta babeczka plus bardzo podobny kolor włosów.

To jak już to ta druga, ta pierwsza kojarzy mi się ze staruchami :P

noooo ale pod zmienionym nickiem więc mnie nie poznacie :classic_cool: cicho bo ja tu serio rady potrzebuje! Sęk w tym że facet umawiał się ze mną w takim stanie w jakim jestem teraz. Plus wiadomo że kobieta nigdy wychodząc od fryzjera nie jest zadowolona. Ja zawsze płacze pół dnia zanim mi się fryz spodoba. Więc nie wiem czy tak ryzykować.

Druga fryzura jest piękna...o ile masz masę czasu lub sztab oddanych fryzjerów. Wierz mi, z takimi włosami jest o wiele więcej roboty, niż z długimi. Wiem to z autopsji ;-) Życzę udanej randki!

Gość oby cie wreszcie ktoś
przepchał bo póki co zapchana rura w klozecie jest fajniejsza niż ty i te twoje nudne nieciekawe i nieśmieszne tematy : o:o