Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

Kto idzie jutro na wesele :)))?

Polecane posty

Moja kolezanka idzie jutro. Nie wiem gdzie, ale chyba do jakies Zanet i Jacka czy cos.

Gość ja ide slub o 14 i wlasnie
sie zastanawiam czy czegos nie zapomnialam jeszcze zrobic :p Wkurzona jestem na siebie bo kupilam sukienkie na ramiaczkach, dosyc krotka i do tego czarne satynowe bolerko i wlasnie w tym bolerku wygladam jak idiotka a nie mam co zalozyc na gore chociaz do kosciola ':o Jeszcze pada u mnie i nie moge przezyc tego okropnego bolerka :(

to bolerko jest takie oklepane i w takich wlasnie nastolatki chodza na wesela i bede sie glupio czula. Nie mam zadnego szala ani nic innego na gore '"":o brrrrrr......

Gość nnbnnmmnnmmnbn
Kto z was idzie na wesele w Poznaniu? :D

Gość olaaaaaaaaa;;;;;;;;;
No wlasnie jutro ma byc ladna pogoda:) ja rowniez ide na wesele tyle ze dopiero pod koniec sierpnia ale nie mam jeszcze sukienki i wiem ze bede miala problem kupic bo jestem bardzo szczupla:( I zgadzam sie wesela sa super, tylko akurat na tym malo znajmomych bedzie niestety

a skad jestes? u nas pogoda straszna i jutro podobno tez ma padac :( Mam tez taka krotka sukienke jak Ty? jak bedzie ladnie to wypada isc w takiej do kosciola, nie zakrywajac ramion? dawno nie bylam na weselu i nie wiem jak sie teraz chodzi a tego bolerka nie chce zakladac :p Moze bedzie ladnie? :)

Mi sie wydaje ze do kosciola z odkrytymi plecami to tak nie bardzo no ale jak uwazasz. Rano na szybkiego kup jakis szal:)

jak zdaze to kupie ale u mnie to ciezko znaleźć szal taki ładny. Jak pojade do fryzjera to wyjade wczesniej i poszukam, moze kupie cos na szybko

No tak:) a jak kupowalas sukienki to nie orientujesz sie moze w tych rozmiarach? Mysle ze na mnie 34 bylby dobry, jak uwazasz bede miala problem ze znalezieniem takiego? Nie chce zamawiac przez internet bo wole przymierzyc:)

ja mam sukienka w rozmiarze 34, tez szczupla jestem. Wkleilabym zdjecie ale nie mam w domu kabla do aparatu :(

ufff to dobrze

popaprana zgraj zdjecie na pulpit ze strony i wkej na voila.pl :)

No ten link Ci nie dziala. Ja mam stara sukienke w rozmiarze 36 ale byla zwezana wiec mysle ze 34 bedzie dobra. Nie chce isc juz w tej sukience bo wszyscy ktorzy byli na tamtym weselu mnie juz w niej widzieli i nie chce wygladac tak samo. Jeszcze w dodatku fryzure bede robila taka jak mialam;/ Co o tym sadzicie? Chyba musze kupic nowa, a potem znow mam studniowke w styczniu:(

Gość ja jutro ide na wesele o 15