Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhm

pytanie do panow

Polecane posty

Gość bhm

jaka fryzurę preferujecie u kobiet? długie włosy, czy ostatnio dosyć modne krótkie fryzurki ? ;)

Gość Luleeeeeeeek
My za moda nie podazamy. Nam zawsze beda sie podobac dlugie sliczne wlosy. Kobieta powinna mies dlugie wlosy bo inaczej nie bedzie przypoinac kobiety:D

Kobieta musi wyglądać ładnie. Tak naprawdę fryzura musi być dopasowana. Sama długość nie oznacza automatycznie "super dziewczyny". Włosy długie i zadbane są piękne ale muszą też być odpowiednio ułożone.

Gość bhm
wiec wg Was, kobieta w krotkich wlosach to juz nie kobieta? takie fryzurki przeciez tez moga sprawic, ze babka bedzie wygladac sexownie i pociagajaco ;p a niektorym wrecz lepeij w krotkich, niz w dlugich

Gość rudy lis
dla mnie fryzura, to drugorzędna sprawa, najważniejszy jest charakter:)

Hmm jestem kobietą ale sie wypowiem. Mojemu facetowi np podobają się fruzury krótkie takie jak BOB itd. Nigdy nie zauwazylam, zeby zwrócil uwage na długowłosą, sama miałam włosy do pasa, ale wybłagał zebym obcieła i teraz jest mną zafascynowany :)

Gość rudy lis
A co to za fryzura ten BOB? możesz powiedzieć o niej coś więcej?:)

Ostatnio moja kolezanka majac piekne blond wlosy do lopatek poszla za moda londynska i jej fryzjer Gej rok temu zrobil fryz na chlopaka Dziewczyna moim zdaniem wygladala gorzej 😢 Na szczescie juz jej odrastaja i ma do ramiion Kazdy facet woli kobiete z dlugimi wlosami.. To samo jest z piersiami .. Wieksze ..

rudy lis - BOB to takie sciecie, ze z tylu wlosy sa krotsze, a po bokach sciete tak pod skosem ;) ale wiecie.. krotkie wlosy zawsze mozna zapuscic ;D ja wlasnie obcielam, wszyscy mowia ze jest ok, mi osobiscie sie nie podoba. tzn sa dni, kiedy fajnie sie uloza itd, ale czasami to zadna prostownica i te sprawy nie pomagaja.. i teraz tylko czekam az odrosna, chociaz to pewnie potrwa dosyc dlugo

Gość rudy lis
aha to już wiem:D a mnie się podoba taka fryzurka:classic_cool:

Gość rudy lis
ta druga zbyt ekstrawagancka:D

Gość yougakarta_
rudy lisie ale co wolalbys zobaczyc kiedy rozebralbys swoja kobiete pierwszy raz, przystrzyzony trawniczek czy wielki las chwastow ;)

Gość rudy lis
hehe jasne, że przystrzyżoną a najlepiej to wygoloną na zero;)

obojętne..żeby nie aż tak bardzo długie do samej ziemi i nie taką na 'chłopca' ;)

Gość yougakarta_
ja tez, takze widze ze mamy podobny gust ;)