Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda...111

osoby które zdradzają

Polecane posty

Gość matylda...111

wiram chciałam się spytać czy osoby które zdradzają kochają swoich partnerów, jak tak to czemu to robia a jak nie to dalczego nie odejdą do ukochanej osoby

Gość matylda...111
dodam że mój ojciec twierdzi że nie kocha mojej matki a ciagle z nią jest... więc jaki jest sens że z nią jest skoro kocha inną babke

Gość bo to takie mendy które
nie potrafią naprawdę kochać i do każdego chętnego nowego fiuta czy cipy lecą jak ćmy do światła >P

Gość matylda...111
ale mój ojciec np. twierdzi że się z nia nie przespał tylko ja naprawde kocha, krzywdzi przy tym moją matke bo się z tym nie kryje

Gość huauauauua
sex sex sex, w dlugoletnim zwiazku staje ise to nudne wiec to takie wyrzycie sie sexualne

Gość tak bywa
często prawdziwa miłośc jest później, bierzemy ślub a tak naprawde nie kochamy tej osoby, gdy już jesteśmy w tym stałym związku znajdujemy ukochaną / ukochanego...

Gość matylda...111
ale chciałam tu jednak przytoczyć przykład mojego ojca... co o tym sądzicie, jeśli naprawdę się z nią nie przespał po co jest z nami, skoro ją kocha jak twierdzi, tak naprawdę spieprzył nam życie, bo matka cięgle stara się aby ją przytulił ale on albo gdzieś idzie byle zdała od niej, zawsze jest gdzie indziej myślami, widać że jej nie kocha, to odbija się na naszej rodzinie, więc czy jest sens zostawać dla dzieci skoro tak wygląda sytuacja

Gość bo to takie mendy które
twój ojciec to psychopata, dręczy żonę :P twoja mama zamiast żebrać o jakąś namiastkę uczucia z szacunku do samej siebie powinna wystąpić o rozwód i to z winy męża