Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Brak okresu

Polecane posty

Gość DianQ

Mam poważny problem... Kochałam się z chłopakiem kilka razy bez zabezpieczenia ( proszę sobie oszczędzić komentarze na temat tego że to była głupota bo my o tym no ale cóż jestem tylko człowiekiem ) Kochałam się z nim w tamtym miesiącu ii wszystko było ok dostałam normalnie okres ( nie mam regularnie) w tym miesiącu też się kochaliśmy ii nie dostałam jeszcze okresu ( zawsze dostawałam pod koniec miesiąca 25 - 30 ) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i dziś rani też mnie tak bolał i myślałam że dostanę... ale nic w ciągu dnia też mnie tak bolał ale nic ... aa teraz czuję się tak jakby miało się zaraz ze mnie lać ale nic oprócz takich jakby plamień ( nigdy wcześniej ich nie miałam znaczy może i miałam ale zawsze okres dostawałam w nocy albo nad ranem więc nie zaglądałam sobie ciągle w majty xD ) aa i jeszcze dodam że tym że do tej pory nie dostałam okresu to się strasznie wkurzałam i wgl... Proszę o pomoc bo strasznie się martwie

Gość emilka18884
zrób test to się wszystko wyjaśni.

Gość DianQ
Zapomniałam dodać że on nie doszedł we mnie ani wgl nie doszedł bo po prostu nie chciał

Gość emilka18884
skoro okres sie spoznia zrob dal wlasnego spokoju test i sie wyjasni naukowo nie jest udowodnione ze w preejakulacie sa plemniki ale roznie to bywa.

Gość DianQ
nie chcę robić żadnego testu boo jaa kurr... nie mogę być w ciąży !! jak bym była to bym sobie coś zrobiła,,,

Gość emilka18884
Oj dziewczyno to po co ty tu piszesz nikt nie jest jasnowidzem nie chcesz nie rob . moze dostaniesz okres.

Gość DianQ
bo myślałam że mi ktoś może coś doradzi a nie tylko powie że test mam zrobić bo to sama wiem

Gość emilka18884
tutaj nic nie ma do radzenia powinnaś wiedzieć ze jeśli kochasz się bez zabezpieczenia to ryzyko ciąży jest zawsze

test wcale nie sprawi że bedziesz czy też nie w cąży... byłam w podobnej sytuacji i zrobiłam test wyszedł negatywny a na następny dzień dostałam okres, mimo że sie spóźnił jakiś tydzień..

Gość DianQ
mam nadzieję że i ja też dostanę

Gość DianQ
nom mnie właśnie boli tak jak na okres nie boli mnie brzuch tylko podbrzusze a dokładnie to w pachwinie

Gość DianQ
mówiłam żeby oszczędzić sobie takich komentarzy więc daruj sobie

Gość DianQ
wiesz co nie osądzaj nikogo bo żeby czasem Ciebie kiedyś to nie spotkało bo chyba nie wiesz co wtedy człowiek przeżywa

Gość DianQ
człowiek uczy się na własnych błędach ja nie chcę nic innego oprócz tego żeby dostać okres... ii już więcej nie bd taka głupia

Gość emilka18884
nie osadzam tylko mowie jak jest mnie spotkalo i jestem przezorna

ja już kilka razy przechodziłam to oczekiwanie na okres, a tylko raz uprawiałam seks bez zabezpieczenia, ale wiadomo różnie bywa... teraz już nie ryzykuje

Gość DianQ
wiem o tym że popełniłam błąd no ale teraz już tego nie cofnę

Gość DianQ
mam nadzieję bo już mam takie powoli małe czerwone plamki

Gość DianQ
tylko żeby na tym się nie śkończyło... A Ciebie przed okresem nie boli w pachwinie ?

mnie boli brzuch na dole, typowe... pachwiny nigdy mnie nie bolały. Raz przespałam się bez zabezpieczenia i na złość akurat 2 tygodnie później się zatrułam i miałam boleści i mdłości, to był stres.. ! Nie martw się, będzie dobrze.

Gość DianQ
Nom wiem jak to jest... Mnie boli w pachwinie i to czasami tak bardzo że aż chodzić nie mogę... Nom staram się będę czekać do jutra bo to bd ostatni dzień miesiąca... :(

Gość DianQ
nie wiem nie chcę nawet o tym myśleć matka by mnie zajebała jakbym wpadła...