Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Brak okresu

Polecane posty

Gość DianQ
dwa dni temu skończyłam 16

Gość bootelka
okres się nie spóźnia, tylko owulacja może się opóźniła (stres, upał, itp) Okres zawsze występuje 12-14 dni po owulacji, więc jeśli owulacja była później, to i okres będzie później... No chyba, że dni płodne wtedy miałaś...

Gość DianQ
nom ostatnio okres miałam 25 ale go tak jakby przyśpieszyłam bo 22 wziełam polopirynę i poszłam sie kompac... a więc jak 25 miałam okres to od tego dnia 14 + - 3 dni i wtedy są dni płodne o ile sie nie mylę i prawdopodobnie w tych dniach tego nie robiłam

Gość mordor ;p
no to ładnie... dziewczyno masz 16 lat i jedziesz bez gumy? tylko pogratulować pomysłoości...

Gość DianQ
już mam 17 jakbyś czytał uważnie to byś sobie oszczędził tego komenta tak jak prosiłam

Gość mordor ;p
typem nie jestem... ja też miałam 16 lat, i wiem co czujesz... ale mam też świadomość że nie powinnaś robić tak jak do tej pory, ja rozumiem ze emocje sięgają zenitu, w takich chwilach, ale kurczeeee.... pomyśl co by powiedzala Twoja mama... o której mówisz, ze chyba by się zdenerwowała, poza tym masz szkołę przed sobą... wszystko ok, ale zabezpieczajcie się...

Gość mordor ;p
a i jeszcze jedno...stres nie przyśpieszy miesiączki, tylko opóźni... u Ciebie nie jest to długie oczekiwanie... pomyśl co ja czułam jak 91 dni nie miałam miesiączki... ;/ i nagle dostałam.. a wszystkie badania hormonalne wyszły "wzorcowo" i co?? tu jest ciężki temat

Gość DianQ
sorki pomyliło mi się... Nom to chociaż tyle że mnie rozumiesz... wiem wiem już to słyszałam człowiek uczy się na własnych błędach i już nigdy tego nie zrobię bez zabezpieczenia... i jeżeli chodzi o mamę i o szkołe to wiem o tym dlatego tak bardzo chce dostać ten jebanyt okre,...

Gość mordor ;p
i czytam uważnie...2 dni temu skończyłaś 16 lat

Gość DianQ
nom ale są takie tzw chwile słabości i wtedy się o niczym takim nie myśli i się niczym nie martwi... jejQ czy nikt nie potrafi tego zrozumieć... :(

Gość mordor ;p
postaraj się zapomniec... i dostaniesz... ja też się zawsze stresuje i zawsze spadam na 4 łapy... teraz też żyje w stresie... ale cóż... jestem trochę starsza... poza tym u mnie przy takich zachwianiach nie wiem kiedy mam płodne a kiedy nie... więc lipa... jestem z Tobą i też czekam... jeśli nie dostanę to u mnie nie ma problemu... bo bardzo chcę dzidzie... ale nie jestem w związku.. chociaż bardzo bym chciała, bo facet jest wyśniony...

Gość DianQ
czekajmy obydwie i na pewno dostaniemy :)) ale jakby się okazało że jesteś w ciąży to byś mu chyba o tym powiedziała i też by się chyba ucieszył ? mimo że nie jesteście w związku

Gość mordor ;p
i też kochaliśmy się bez zabezpieczenia, bo z zabezpieczeniem dla mnie to tak jakby ktoś cię jechal plastikiem... poczekamy zobaczymy... jajniki mnie kują... a tak nie mialam.. a tak w ogóle to nie ma co płakać po fakcie... czasu nie cofniemy

Gość DianQ
a nie bierzesz tabletek ? ja właśnie się nad tym zastanawiam ejj aa kiedy powinnaś mieć okres ?

Gość mordor ;p
jakbym była w ciązy to po pierwsze oszalałabym z radości... ;) po drugie dzwonię, albo jadę do niego, i mówie mu o tym... bo to jego dziecko... bo jak do tej pory on był moim drugim partnerem... po pierwszym snie ma śladu.. od roku prawie... a ON ma 28 lat, i wreszcie przydało by się że by się ustatkował, jak reszta jego przyjaciół... ;)

Gość DianQ
nom to wszystko pięknie ładnie tylko ja nie rozumiem dlaczego w taki razie nie jesteście razem ?

Gość mordor ;p
nie biorę tabletek, bo musiałam pół roku po badaniach ich po prostu nie brać. . . a jeśli nie potrzebowałam to nie brałąm, tak mi moja ginekolog powiedziała... a kiedy powinnam mieć okres to ja Ci nie powiem, bo ja tego nie wiem... moje cykle to tak dla przykładu 91 dni, 64dni, 11 dni, 34 dni... więc sama widzisz... nie da się tak u mnie powiedzieć kiedy... ostatnio mialam okres 10 lipca... a 20 się kochaliśmy... więc jakbym miała normalny cykl to płodne jak nic... a kochaliśmy się jak wcześniej pisałam bez zabezpieczenia, no ale nie skończył wse mnie.. ale nie musi skończyc żebym zaszła... BO PRZYPAŁY CHODZĄ PO LUDZIACH... ja tego bym tak nie potraktowała jak przypał... wręcz przeciwnie...

Gość mordor ;p
ciężkie pytanie... znamy się dopiero ok 1.5 miesiąca... ja bym bardzo chciala.. powiedzial mi tak : tylko prosze Cię nie zakochuj się we mnie...

Gość mordor ;p
;/;/ ;(

Gość DianQ
Nom w sumie tabletki strasznie niszczą organizm... Nom to na prawdę nie masz fajnie jak masz tak nie regularne cykle... nom Ty byś sie cieszyła a ktoś inny nie i tak to jest... aa może on Cię traktuję jako przelotną znajomośc skoro Ci tak powiedział ?

Gość mordor ;p
dianQ nie stresuj się a dostaniesz... najwazniejsze jest uczucie... TYLKO o tym pamiętaj a reszta się ułoży

Gość klementytnkah
mordor- no to gratuluję. Facet mówi Ci tekst "Tylko się we mnie nie zakochuj" a Ty piszesz,że jest wyśniony, że ucieszyłabyś się, gdybyś była w nim w ciąży? Ile Ty masz lat? 15? Wg mnie to on albo ma żonę i gromadkę dzieci a Ty jesteś jego kochanką albo jest z tobą tak po prostu tylko dla sexu i Cię zwyczajnie wykorzystuje. Poza tym, dziewczynko (nawet jeśli masz więcej lat zachowujesz się jak dzieciak) to nie bądź egoistką i nie próbuj wrobić w dzieciaka kogokolwiek. Bez przesady.

Gość mordor ;p
spotykamy się normalnie...wszystko jazda. on jest u mnie ja u niego, mieszkamy 20 km od siebie, dzieci nie ma! ja wiem jak jest więc mi tu nie świruj... ja nie bawie się w takie zawirowania rodzinne.... nie pcham się w rodzinę... nie rozwalam związków.... poza tym bylismy nad wodą razem kilka dni... więc sorrrrry ale to jest żalowe co piszesz!

Gość mordor ;p
i nie próbuję go wrobic w dziecko!! co będzie to będzie...

Gość mordor ;p
i nie mamy po 15 lat. wiemy co robimy i czego chcemy... on nie jest szczeniakiem...bo 28 lat to raczej nie szczeniacki wiek. ja mam 20 i wiem co mam robić! mam swój rozum. Zło pociąga... proste.. poza tym nie mam nic do stracenia

Gość DianQ
nom jak tak pisze to się uspokajam i powoli przestaje o tym myśleć :) i mam nadzieję że się wszystko ułoży...

Gość DianQ
serce nie sługa więc to że jej tak powiedział to nie znaczy że nie może się w nim zakochać ... aa jakby go chciała wrobić w dziecko to by specjalnie z nim zaszła w ciąże i wgl wiec to ty się zastanów i nie osądzaj kogoś jak nie wiesz jak jest naprawdę

Gość mordor ;p
znajdź sobie jakies ulubione zajęcie i nie myśl o tym ;) bo tylko pogarszasz...przedłużasz... mnie moja ginekolog zawsze mówi, mniej stresu, a tak w ogóle.... to musze się do niej umówić...zrobic badania, i może te tabletki znowu zacznę brac... wtedy co 24 dni miałam.. i było ok... a i Tobie radze żebyś się wybrała...tylko ze jesteś niepełnoletnia... i musisz iśc z mama, albo z kimś dorosłym...powinnaś sie wybrać, i porozmawiac o jakijś dogodnej formie zabezpieczenia... zrobić cytologię i innne badania