Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaopuszczona

Czy istnieje związek po "zdradzie"?

Polecane posty

Gość smutnaopuszczona

Nie potrafie juz tak życ codziennie to na mnie ciązy...codziennie mi to wypomina a nasze spotkania konczą sie wczesniejszym jego powrotem do domu...Kocham go on opuscił mnie na tydzien ,rzucił mnie ja zas po kilku tygodniach zaczełam chodzic z innym z ktorym sie całowałam. Mój wczesniejszy chlopak zadzwonił do mnie po tygodniu i powiedział "nie moge bez Ciebie wytrzymac dłuzej niz tydzien" czułam sie jak śmiec ktorym mozna manipulowac czułam żal i gniew. Jednak tego z ktorym go "zdradziłam " nie kocham i wrociłam do poprzedniego...Ciezko mi tak bardzo chce mu dac do zrozumienia ze to był mój błąd i że go kocham chce zacząc od nowa a on powoli wszystko niszczy i mi to wypomina...jest jakas szansa ze znów bedzie dobrze?

Gość smutnaopuszczona
Borderlineowa a co ma wiek do tego tematu? Wgle jak masz jakies kompleksy i poczucie niższosci to sie nie wypowiadaj;/

Gość smutnaopuszczona
"I proszę, do cholery, niech "Wiek" nie będzie priorytetem w osądzaniu mojej osoby!" ;///

Wybacz, jeżeli Cię uraziłam, ale w przypadku związków - wiek ma znaczenie. Nie oceniam Cię jako indywidualność, ale jako partnerkę. A do tego wybacz, ale wiek jest potrzebny. Głównie dlatego, że Twoje wypowiedzi zdają się wskazywać na to, że jesteś przeciętną nastolatką, której nijak da się pomóc, dopóki nie zmądrzeje. Skąd ten wniosek? Post jest głupi. Mimo to starałam się pomóc, ale zamiast dać mi choć światło nadziei, że nie jesteś niedojrzałą emocjonalnie dziewczynką, rzuciłaś coś o kompleksie niższości. Z reguły nie szufladkuje ludzi, ale to mówi samo za siebie.

Gość smutnaopuszczona
Jestem starsza od Ciebie niestety...hmm mysle jednak że moje podejzenie o poprawieniu sobie przez Twoje wypowiedzi własnego ego ma sens bo nie pytałam w topiku o ocene mojej osoby i celu mojego wieku w zwiazku lecz o opinii na temat zdrady;// Najwyrazniej Twoje znajomosci nie siegają do dalekich horyznaotów bo nie znasz nastolatek ktore sa bardziej dojrzalsze niz na swoj wiek...

Gość smutnaopuszczona
A i przepraszam ze Cie uraze ale ze wzgledu na Twoje zaburzenia osobowosci (nick mówi sam za siebie) nie powinnas wyzywac sie na innych ludziach gdy nachodzi Cie złosc;))

Gość do borderl....dididnowa
cos tam wiesz młoda, to zdanie z twojej stopki kupy sie nie trzyma słowo priorytet uzyte w złym znaczeniu skad wziełas taki wysoki wskaxnik iq? pewnie z palca wyssałas hihi