Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczawiowa

spotykam sie z chłpoakiem ktory ma dziewczyne....

Polecane posty

Gość szczawiowa

sytuacja wygląda tak, on jest z nia 6 lat, ja nie jestem pierwsza z ktora on ja zdradza,,, spotykamy sie od jakis 4 miesiecy, sytuacja zaszła miedzy nami juz naprawde daleko.. zakochalismy sie w sobie, zalezy mi na nim, jemu na mnie tez wiem to... spotaknia z nim to naprewde wielka frajda, nadajemy na tych samych falach, oboje uwielbiamy swoje towarzystwo, imprezy, mamy takie samo poczucie humoru.. początkowo to ze jest zajety mi nie przeszkadzalo ale sytuacja miedzy mai to juz nie zabawa ale cos duzo wiecej, i teraz h**j mnie strzela jak myśle ze on jest z nia i wogole co zrobić?? nie potrafie tego zakonczyć, on tez nie bo gdy jestesmy razem jest naprade cudownie....

skoro zakochany to dlaczego nie odejdzie od tamtej, małżeństwem nie są dzieci nie mają, wiec w czym problem?

Gość Jakie to melodramatyczne
Napisz na podstawie tej traumatycznej historii scenariusz, a z pewnością jakiś reżyser z wenezuneli się nim zainteresuje 🖐️

zalezy mi na nim, jemu na mnie tez wiem to gdyby jemu na tobie zalezalo juz dawno rzucilby swoja "dziewczyne" :P

Zgadzam się z Ellinką. A jak rzuci ją (dziewczynę) to Ci życzę żeby Tobie też zmarnował 6 lat życia zdradzając na prawo i lewo, a na końcu odchodząc do młodej siksy, kurwo 🖐️