Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażerka linii 4

Słuchałam dzisiaj 3 kobiet w typu prawnik i....

Polecane posty

Gość Prawniczka 777
Miało być: "nie każdy mężczyzna".

Gość Prawniczka 777
"normalny miły i inteligentny facet dla nich jest "słabizną". Dla mnie taki mężczyzna nie tylko nie jedst słabiną, ale wręcz o takim właśnie normalnym i miłym marzę. Problem w tym, że dawno takiego nie spotkałam. Sami bawidamkowie dookoła, którzy najchętniej tylko zaliczaliby panienki, a związki ich nie interesują.

Gość Tak,,,...
mysliciel---- widac stare chlopisko z ciebie i tyle

Prawniczka 777 ja sobie wypraszam ja nie uogólniam :D przynajmniej nie w tym poście. ;) I na pewno ciebie jeśli jesteś taka jak opisałaś nie miałem zamiaru do worka z "zimnymi sukami " wrzucić ;) Co do twoich problemów z facetami to bardzo prawdopodobne ze stałaś się ofiarą zimnych suk. Bo faceci do samotnych kobiet sukcesu podchodzą z dużą rezerwą, zakładając że to pewnie rzeczone suki. Stałaś się ofiara podświadomego uogólnienia jakie zachodzi w głowach facetów. No i pewnie pewnego lęku przed twoją niezależnością. A przyciągasz podrywaczy bo oni zakładają że pojadą na twojej potrzebie bliskości i rzucą. Wybacz ale jak napisałem wyżej patrzą na ciebie przez pryzmat tego co masz między nogami. Teraz jeśli chcesz znaleźć partnera musisz włożyć to niestety o wiele więcej wysiłku i wyłowić takiego który nie będzie się bał kobiety sukcesu. " A jeśli teść wtedy, zamiast leżeć na kanapie z piwem w ręku, robił zakupy, gotował i sprzątał, to należy Mu się niski ukłon," Przed stratą pracy zajmował się domem, dzieckiem i robił zakupy. Jak stracił pracę to też łapał się dorywczo czego mógł i wszystko w domu robił. a teraz mimo ze teściowa na emeryturce (wcześniejszej) a on wciąż pracuje to dalej on robi zakupy i dużo w domu. A teściowa ma w dupie leży na kanapie i kadzi papieroskami :D Tak,,,... Do starości to mi jeszcze sporo zostało... :D Tylko zimnych suk nie lobię bo ja ciepłolubny jestem ;)

Gość Mysliciel999 chłopie,ciebie to
sie nawet czytać nie chce...tyle tego jest:D:D:D:Dzrozum to wkońcu:P

Gość Prawniczka 777
Myśliciel, niestety wydaje mi się, że masz rację...Tyle, że takie szufladkowanie ludzi jest kompletnie bez sensu, bo charakter człowieka nie zależy od jego wyglądu. Ech, co za życie. Wiesz, ciekawe jest to, że ci niemajętni mężczyźni, kiedy kobiecie to nie przeszkadza i chce z nim być, bo podoba się jej za to, jaki jest, a nie za to, czy np. ma i jaki samochód, to nigdy tego nie docenią, tylko jeszcze pobawią się jej uczuciami albo będą próbowali ugrać na jej uczuciu jakiś własny interes (zawód mam, jaki mam). A Twój Teść jest naprawdę w porządku i nie rozumiem podejścia Jego Żony. Po prostu porządny, odpowiedzialny człowiek i dobry ojciec.

Gość Prawniczka 777
Myśliciel - i jeszcze dziękuję za to niewrzucanie do jednego worka. :-D

Gość myslicieI999
Bo ja tak się wczuwam w pisanie, że nie mogę krócej.:D

Gość Prawniczka777
myslicieI999 "Bo ja tak się wczuwam w pisanie, że nie mogę krócej". I bardzo dobrze, bo dzięki temu można się od Ciebie czegoś dowiedzieć. :-D A odnośnie Twojej rady, żeby włożyć więcej wysiłku w szukanie, to powiedz mi, jak ma szukać kobieta, skoro to mężczyzna powinien mieć w tej kwestii inicjatywę? Tak naprawdę Wy możecie podejść do upatrzonej kobiety, a my nie. :-(

Gość myslicieI999
Pokazać od razu tzipe. :classic_cool:

Gość mysliciel999 jest stary

Gość Prawniczka777
Mam jak wiadro. 😭

Gość Prawniczka777
Podszywom dziękuję.

Gość Prawniczka777
Nie interesują mnie Twoje wulgarne teksty, pisane za mnie i za Myśliciela, podszywie.

Gość alleluuuujaaaaaa
o kurfa :O rozwalają mnie te pełne kompleksów i niskiej samooceny posty facetów na początku, boli was, ze kobiety są niezależne i nie potrzebują mężczyzn? boli, prawda? oj, widzę że bardzo :) dokładacie na siłę jakieś swoje chore filozofie, nie umiejąc po prostu pogodzić sie z tym, że w dzisiejszych czasach nie każda kobieta jest słaba i nie każda lubi dominację, ehh prędzej dacie sobie rękę uciąć niż przyznacie to przed samymi sobą - żałosne i która płeć ma tu większe kompleksy i problemy z sobą?

Gość Prawniczka777
jem kupe

Gość Prawniczka777
Podszywie, daj już spokój z tymi Twoimi oklepanymi wulgaryzmami. Nikogo one nie interesują ani nie bawią.

Gość mysliciela prawie nikt nie
czyta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D napisz facet poemat na 10 stron:D:D:D:D

Gość myslicieI999
👄😍🌻👄😍

Gość Prawniczka777
😍

Gość Prawniczka777
Podszywie, widzę, że jednak bardzo ci się nudzi. No ale przynajmniej te kwiatki i serduszka to nie wulgaryzmy, a to już jakiś postęp u Ciebie. ;-P

"Tak naprawdę Wy możecie podejść do upatrzonej kobiety, a my nie" Prawniczka777 po pierwsze do upatrzonej kobiety możesz podchodzić śmiało ;) a po drugie do faceta też możesz śmiało. Weź pod uwagę że normalni faceci mają serdecznie dość gierek podchodów kokietowania które odstawiają coraz bardziej zblazowane kobiety. I jak będziesz bezpośrednia i odważna to możesz właśnie przyciągnąć normalnego faceta który nie ma zamiaru bawić się w podrywania i romansowanie.

Gość Prawwniczka777
mysliciel999 "Prawniczka777 po pierwsze do upatrzonej kobiety możesz podchodzić śmiało a po drugie do faceta też możesz śmiało". :-D ;-) :-D "Weź pod uwagę że normalni faceci mają serdecznie dość gierek podchodów kokietowania które odstawiają coraz bardziej zblazowane kobiety. I jak będziesz bezpośrednia i odważna to możesz właśnie przyciągnąć normalnego faceta który nie ma zamiaru bawić się w podrywania i romansowanie". Nie chodzi mi o samą rozmowę z mężczyzną czy o bezpośredniość, tylko o podejście do nieznajomego mężczyzny, który wpadnie nam w oko, by rozpocząć rozmowę czy o zaproponowanie mu kawki. Bo wiesz, jak widzę na przykładzie co odważniejszych koleżanek, niektórym mężczyznom to się nawet podoba, ale potem nie cenią tego, co im samo przyszło. Jednak każdy woli sam wybrać i poczuć, że przyszło mu to niełatwo. Sama bardzo nie lubię gierek, ale z mojego własnego doświadczenia wynika, że mnóstwo facetów uprawia je bez końca. Ilekroć spróbuję uciąć gierki, bo szybko zaczynam ichg mieć dość, to oni zaraz wymyślają kolejną, oby tylko nie pozwolić na zaprzestanie. Jeszcze parę lat temu nie było aż tylu wyrafinowanych graczy.

Gość jeśli ktoś wybrał zawód
prawnika czy może być uczciwy i szczery?:)

Uogólnienia nigdy nie są dobre, jednak bezsprzeczne jest to, że prawnicy są specyficzni. Ale. Jestem prawnikiem, towarzystwo prawników mi w ogóle nie odpowiada. Mam cudownego męża i to On jest dla mnie najważniejszy. A prawników nie lubię właśnie za muchy w nosie i przekonanie o swojej wyższości nad resztą świata. Ale nie wszyscy są tacy!

poznałem parę prawników żaden nie kierował się prawdą w sprawie. Każdy dochodził do wniosku w moich cywilnych sporach,że wygrać musi ten kto ma więcej kasy:) To są w większości ludzie bez sumienia.Co dopiero mówić o związkach...

Gość do jeśli ktoś wybrał zawód
Az tak zle? :O

jestem murarzem :)

Gość afromentkaaa
prawnicy - faceci to skurwysyny

Gość Prawniczka777
Darker "Ps. Ja przynajmniej podchodziłem do obcych dziewczyn i zagadywałem. Fakt randki z tego nie było ale i tak żadna z was nie jest w stanie tego zrobić. Zwłaszcza na trzeźwo. Ta ostatnia uwaga była apropo kompleksów". A skąd wiesz, że nie? Widać rzeeczywiście mało znasz kobiety. "jeśli ktoś wybrał zawód prawnika czy może być uczciwy i szczery?" Może. Jest wielu takich prawników. A nieuczciwego załatwienia spraw domagają się niektórzy klienci - tyle, że jedni prawnicy na to pójdą, a inni nie, i odeślą takiego krętacza z kwitkiem. Zależy od człowieka, nie zawodu. delilah__ "Uogólnienia nigdy nie są dobre, jednak bezsprzeczne jest to, że prawnicy są specyficzni". Na pewno nie brakuje takich, którzy są przekonani o swojej wyższości i kim to oni nie są, co nie zawsze przekłada się na wymierne rezultaty i tacy ludzie często się po prostu ośmieszają. Ale równie wielu ludzi tego pokroju spotkałam wśród różnego typu menedżerów, nie brakuje ich i wśród polityków, i wszelkiej maści publicystów, aktorów, itp., a nawet płytkich osób typu Jola Rutowicz, a więc wszędzie się tacy znajdą.