Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CandyLovesPerss :(

Wyznac mu milosc? :(

Polecane posty

Gość CandyLovesPerss :(

Kocham sie w chlopaku 2 lata :( gadalam z nim pare razy mowi mi czesc gdy sie widzimy usmiecha sie czasami i :( mam jego numer telefonu od kolezanki ;( powiem rozniez ze mam bardzo troszczacego sie o mnie brata :( nigdy nie moge z nikim chodzic bo zaraz on cos kombinuje ! :(gadalam juz z bratem o tym ale on mnie nie sucha !mow ze wie co moja w glowie takie 17 latki :(! kuzynka mojej kolezanki ktora bardzo dobrze zna tego chlopaka mowi zebym mu powiedziala mu ze go kocham niz wpatrywac sie w niego .. moja mama rowniez tak powiedziala i powiedziala zebym to co brat mowi nie sluchala ! :(czy ma mu wyznac milosc ? jak tak to kiedy gdzie i jak ? i co mu powiedziec ? moj brat ma 23 lata ja 16 a ten chlopak 17 pzdr x i jest kolega mojego brata

Gość lilia01238
Nie wyznawaj mu miłości bo go wystraszysz.Musisz się z nim jakoś zaprzyjaźnić i wybadać czy jest Tobą zainteresowany.Zbyt wczesne wyznanie uczucia może odstraszyć nawet jak ktoś odwzajemnia zainteresowanie wiec radze Ci nie ryzykować.No i to jeszcze nie jest miłość tylko zakochanie.Słowo kocham powinno się mówić jak już sie kogoś dobrze zna i opadną emocje związane z zakochaniem.