Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sen miałam

Obudziłam się z żalem, bo wróciłam do rzeczywistości...:(

Polecane posty

Gość ale sen miałam

ja chcę, by ten sen był prawdziwy....:>

Gość a co ci się śniło?
ja też miałam dziś naprawdę piękny sen... ech! 😭

Gość nickonicko2010
możesz potrenować sen świadomy,tzw lucid dream:)wtedy będziesz kierować swoim snem ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość ale sen miałam
śniło mi się, że przyjechałam z obozu młodzieżowego i pod blok odprowadził mnie chłopak - przystojny śniady blondyn, fajnie wakacyjnie ubrany i między nami był taki niesamowity klimat... coś takiego jak się czuje przy pierwszym zakochaniu tylko... staliśmy pod blokiem, trzymaliśmy się za ręce, on mine przytulił...achh :) wróciły wspomnienia świeżości uczuć...tęsknię za tym snem mam 32 lata i i jestem dzieciatą mężatką :/

tez mam takie sny ale potem dlugo dlugo jakos do normalnosci nie moge wrocic;O ale ci zazdroszcze :) moze mi sie dzisiaj tez cos mileko w koncu przysni;p bo ostatnio to caly czas jakies robale wpiertalam:O

a mnie na wczasach przez pierwsze cztery noce snily mi sie dziewczyny ktore cos tam dla mnie znaczyly, zadnych erotyków poprostu sie w snach pojawiały, nie wiem bede umerał i to bylo jakies podsumowanie zycia?

douwe egberts - pewnie myślałeś o nich w ostatnim czasie. :) chociaż nie koniecznie mi się często śnią osoby o których istnieniu nawet zapominam np z podstawówki. Też już ładne parę lat temu śnił mi się chłopak z którym idę za rękę i byliśmy w tym śnie tak cholernie zakochani, czułam coś czego nie da się opisać. Sen znikł a mi było jakoś tak dziwnie. :P

czarna masz racje, pewnie sie myslało, spodziewałbym sie jednej ale aż czterech? podobno sny sa odzwierciedleniem naszych pragnień

douwe egberts - Często może nam się przyśnić coś co działo się w dzień albo coś o czym myślimy . :) chociaż czasem ciężko nam wytłumaczyć któreś z naszych snów. Ale tak apropo to chyba ciekawy był ten Twój sen ;) wszystkie 4 kobiety na raz :) nie przerosło Cie to ?:D

Na na raz nie. Kazdej nocy była inna, i tylko przez pierwsze cztery noce potem byl spokoj, moze to zmiana klimatu? Nie przerosło. ale dało do myslenia, dlaczego? i po co? Czasem mam erotyczne sny, pewnie jak kazdy, ale mam jakąś psychiczna blokade zeby pokochac sie z tą ktora mi sie sni, owszem pocalunki sie pojawiają ale nic wiecej, poprostu nie da rady, jakaś senna wiernosc mi sie włącza. Załoze sie ze przez tą pogadanke o snach bede miał dziś też sen ;)

douwe egberts - wiesz snów nam nikt nie odbierze i w nich jesteśmy na prawdę wolni :) ale to ,ze jesteś wierny nawet przez sen dobrze o Tobie świadczy. Może przyśni Ci się coś miłego czego Ci życzę:)

Z ta wolnoscią w snach to bym dyskutował, czasem worbim takie rzeczy ze gdy sie budze to całuje dywam ze szczescia ze to był tylko sen ;) Podobno człowiek ma kazdej nocy sen, ale zwykle sie ich nie pamieta. Wiernosc w snach, czasem jestem na tą moją rekację zły, była by taka mała zdrada bez wyrzutów ha ha ha. Jesli mi sie dziś cos przysni ciekawego to napewno tu wrócę

Witam. Tak jak przypuszczałem był. Sniło mi sie ze bylem na urlopie w jakims domku w którym mieszkali z nimi inni ludzie, mielismy z zona straszna ochote na siebie ale ciagle nam ktos przeszkadzał, ale w koncu udalo nam sie znaleźć chwile dla siebie.....na stole w kuchni ;) (szczegołow wam oszczedze) I nie ubudziłem sie zlany potem ani niczym innym ;) Miłego dnia zycze

W końcu sen o żonę a nie o innych panienkach :P jakieś postępy są:P Mi się śniło ,że byłam w szkole :o a jestem już po maturze na dodatek budynek starego gimnazjum byłam tam w klasie z różnymi znajomymi łącznie tymi sporo starszymi :D miała zacząć się lekcja matematyki. Cholerka ta szkoła chyba zawsze mnie już będzie prześladować.

Gość zaaanetkaa.
Oj tez miewam takie sny :) Ostatnio przed snem czytalam kolorowe pismo, gdzie byl artykul o synu polskiego aktora. Potem mi sie przysnil. Tez byly takie pierwsze, swieze uczucia, pcalunki, wyznania. Rano oczywiscie zal, ze to juz koniec :) No i jakos na meza inaczej patrzylam. Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze bardzo go kocham i nie zamienie na zadego goscia z gazety.

Właśnie często sny są odzwierciedlenie naszej fantazji , pragnień czy rzeczy których się boimy. A czy zdarzyły wam się kiedyś "prorocze" sny??

"W końcu sen o żonę a nie o innych panienkach" a nie pisałem ze wsród tej przysnionej czwórki ostatniej nocy byla zona? zwariowane to ;) zresztą żone mam na codzień, a tu przynajmniej jakaś odmiana ;) Aktorzy mi sie snić nie chcą jak zanetce, chyba że pojde na Pudelka przed snem ;) a swoja drogą, moze by wyprobować? ;) Deja vue, lub jak to mowi Marjolka "teżewe" :) to nic innego jak spełnienie proroczego snu, przezywamy sytuacje ktore nam juz sie kiedyś snily, dlatego wydaje sie ze juz to kiedyś widzieliśmy. Dobra ide na pudelka. ;)

Gość znowu ma nowego chłopaka?
:O:D

Mozesz mnie nie straszyć Jolą, przeciez byłem dziś grzeczny!!!! ;) O widze ze nie jest, źle Angelin Jolie na pierwszej stronie ;)......o nie, jest tez Wiśniewski!!!! ;(

Topik upada bo czarna nie piszesz o swoich snach/pragnieniach. ;) A ja, no coź, nie snie ostatnio.....ani o laskach ani o zonie .....buuuu

Gość be nice!
deja vu to nic zwiazanego ze snami, tylko z tym, ze w momencie przezywania danej sytuacji (ktora wydaje nam sie bardzo znajoma) informacje odbierane w jednej polkuli mozgu sa przetwarzane z opoznieniem przez druga, stad wrazenie, ze juz sie kiedys cos widzialo/slyszalo/mowilo itd... a co do snow, to dzisiaj tez mialam taki piekny, ze nie chcialam sie obudzic... a slyszeliscie, ze w naszych snach pojawiaja sie wylacznie osoby, ktore juz kiedys gdzies widzielismy? chocby przypadkiem na ulicy lub w gazecie...

Gość sddsds
a mnie bardzo czesto snia sie podroze szcz. do Stanow, mimo, ze bardzo boje sie latac ale bardzo chce do USA poleciec, no to lece we snie... raz snil mi sie Johnny Depp... co to by za piekny sen, az fizycznie czulam motylki w brzuchu gdy mnie w koncu w tym snie przytulil i pocalowal

Ostatnio mi się nic nie śniło .. noo przynajmniej nie pamiętam.. :) ale jeszcze kilka dni temu śniły mi się wielkie pająki które chciałam zabić i ten sen powtarzał mi się przez 3 dni :o a śniło wam się kiedyś ,że umarliście bo mi się śniło kilka lat temu sen mniej więcej wyglądał tak. Widzę moją mamę układającą rzeczy w szafie tak strasznie realnie to wyglądało mówię do niej ,ze umieram a ona każe mi dać spokój i później idę do pokoju i czuje jakbym wychodziła z ciała widzę wszystko z góry i się modle.. Nie czuje strachu. Jak już jestem w "niebie" to siedzę przed wielkimi drzwiami na krześle wszystko przypomina poczekalnie u dentysty. Po jakimś czasie dostaje się do "nieba" i jest mi cholernie dobrze jestem zadowolona i widzę światło w które mam iść i nagle się budzę.. cholernie dziwny sen.. ale utkwił w pamięci. :P

Ostatnio mi się nic nie śniło .. noo przynajmniej nie pamiętam.. :) ale jeszcze kilka dni temu śniły mi się wielkie pająki które chciałam zabić i ten sen powtarzał mi się przez 3 dni :o a śniło wam się kiedyś ,że umarliście bo mi się śniło kilka lat temu sen mniej więcej wyglądał tak. Widzę moją mamę układającą rzeczy w szafie tak strasznie realnie to wyglądało mówię do niej ,ze umieram a ona każe mi dać spokój i później idę do pokoju i czuje jakbym wychodziła z ciała widzę wszystko z góry i się modle.. Nie czuje strachu. Jak już jestem w "niebie" to siedzę przed wielkimi drzwiami na krześle wszystko przypomina poczekalnie u dentysty. Po jakimś czasie dostaje się do "nieba" i jest mi cholernie dobrze jestem zadowolona i widzę światło w które mam iść i nagle się budzę.. cholernie dziwny sen.. ale utkwił w pamięci. :P