Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiajkkkkkkkk

zaraz mnie tu choy strzeli !!!!

Polecane posty

Gość jiajkkkkkkkk

moja babka wynajmuje kwatery i pojawił sie ostatnio taki młody koles w którym mój ojciec znalazł sobie kompana, siedza razem na ławce przed domem albo w mieszkaniu i piwo pija, jezdza gdzies autem ..dzis sobie urzadzili bibe u niego tam w pokoju i zamówili pizze za 25 zł w firmie gdzie mój chłopak rozwozi.. moja mama dała temu kolesiowi 20 zł bo juz byli lekko wstawieni miał dołozyc i zejsc jak mój z ta pizza przyjedzie.. noi przyjechał ,tamten ledwo co po tych schodach zszedł, bo oczywiscie juz do tej godziny sie zdazyli najebac.. noi mój tak w zartach powiedział ze napiwek sie nalezy tamten rzucił mu 3 dychy jak psu i mówi chamsko ze reszte chce , JA JAK SIE NIE WKURWIŁAM ! tamten stoi i czeka na ta reszte i mówi ze to on zamawiał a ja odpysknełam ze to moja mama kase dała i niech lepiej juz idzie . a ten nic !! stał tak i dymić chciał wkońcu moja mama przyszła i go na góre zaciagneła ..;/ ale sie wkurwiłam nie bedzie jakis cieć moim chłopakiem pomiatał !! nawet jak nieraz mój przyjdzie do mnie i sie gdzies natknie na ta wywłoke to tamten go z góry traktuje! no bez przesady .. mój dom ..szacunku troche.. co myslicie ?;/

Gość z pijakami się nie dyskutuje
ani sie z nimi nie zadaje. Proste.

Gość jiajkkkkkkkk
postarajcie sie zrozumiec ;/ jestem troche w nerwach ..

Gość jiajkkkkkkkk
przeciez z nim nie piłam ;/ co miałam zrobic jak juz zszedł po ta pizze ..wkurwiłam sie jak traktuje mojego chłopaka musiałam zareagowac.. na codzien to nawet mu czesc nie mówie jak sie na schodach mijamy

Gość mamba pomaranczowa
ja to bym tego kolesia wygoniła .. niech szuka mieszkania gdzie indziej