Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała wieś i ja tralalala

Kafeterianie jeście moją rodziną.

Polecane posty

Witam. Mam obecnie pomaturalne, 4-o miesięczne wakacje gdzie praktycznie nie opuszczam swojego miejsca zamieszkania. Nie mam przyjaciół, wszyscy są z miasta a ja mieszkam na wsi. Tutaj mam tylko rodzinę. Ale to wy jesteście moją rodziną. Codziennie tu wchodzę, każdego dnia do kogoś piszę, komentuje coś. Dzięki temu wiem jacy są ludzie, czym się martwią a z czego śmieją. Czasem wam lubię dokopać, a czasem poradzić, pomartwić się razem z wami :) Sama też zakładam wątki gdy mam problem. Dzięki wam wiem jak się żyje w innych miastach, czy wsiach takich jak moja :O Cieszę się, że odnalazłam kafeterię ;) Co prawda zadomowiłam się tu ponad rok temu dopiero, ale wiem że zostanę o podoba mi się tu. Wiem, że jak w domu wszyscy śpią to zawsze mogę wejść na kafe i pogadać z wami, bo wiem że nie śpicie :) DZIĘKI!!!!

Gość Noł lajf senior
Mów mi "Wuju"!

dzięki a ja kim mogę dla ciebie być? ;p tak na serio to trochę mi smutno że nie mam realnych przyjaciół. może na studiach ich znajdę ...

Gość Państwo Kafeteriańscy
Kochamy Cię jak Córkę!❤️

Gość Wujek Noł lajf
Ty jesteśmi po prostu bliska Jak wszyscy. Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze. Poznasz na studiach nowych przyjaciół i koleżanki i kolegów! Wierzę w Ciebie:):):):)

ja się tu sama przygarnęłam i dobrze mi tu :D

Gość Jimmy Joe..
No proszę. A mówią,że z rodziną najlepiej wypada się na zdjęciach. A tu proszę jaka niespodzianka pozdrawiam i powodzenia też na studiach w niedalekiej już przyszłości życzę! HEJ! :):)