Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martula1993

Problemy z makijażem...:(

Polecane posty

Gość Martula1993

Witam dziewczyny. :) Mój problem polega na tym: Ogólnie gdy się nie umaluję nie jest tak źle ale wiadomo,że każda z nas ma jakieś swoje niedoskonałości do ukrycia.Jednak czasem mam tak,że jak się umaluję to wyglądam gorzej niż przed,raz robi mi się maska,raz sucha skóra itp.Muszę się malować,chociaż nie przesadzam-podkład maybelline (sand 030) korektor i tusz.To wszystko! Co mam zrobić żeby po umalowaniu wyglądać lepiej a nie postarzać się uwydatniać to czego nie chcę?

Gość Martula1993
Może to być np. za ciężki podkład? Może lepiej mineralny?

musisz dopasowac kosmetyki do swojej cery. wiecej poradzic nie potrafie. i dlaczego musisz sie malowac? nikt ci nie karze.

Gość Martula1993
Te żarty to sobie schowaj głęboko...

Gość Martula1993
Muszę ponieważ mam lekkie problemy z cerą,plamki itp.

Gość Martula1993
Dzięki wielkie przez takich debili jak ty to nawet nie można się czegoś poradzić... Zgłoszę Cię za podszywanie się pode mnie

Gość Borynowa ta od Antka
zgłosimy, że masz lekkie problemy z cerą, plamki itp.

Gość Martula1993
Dobra kurwa jesteś pojebana i tyle Ci powiem...jak ci sie nudzi to sie zajmij swoją dupą...!!!

a ja jak przestalam sie malowac wygladam lepiej;D i juz wole cere swoja bez makijazu niz tak jak kiedys z nim. kiedys nakladalam na sienie korektor, fluid, puder sypki, czasem roz, cienie czasem i tusz a teraz ? teraz wystarczy ze podkresie tuszem oczy i musne lekko rozem policzki i jest dobrze. nie w glowie mi pelne tapety. one naprawde psuja cere wiem to po sobie. ale o tym trzeba sie na wlasnej GĘBIE ;D