Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła i niewyspana

Mąż mnie wkurzył i przeniosłam się z kołdrą na kanapę

Polecane posty

Gość zła i niewyspana

nierozkładaną i za cholerę nie umiem zasnąć, na dodatek moje koty przylazły za mną i zajmują 3/4 kanapy, jakby tego było mało, zegar co 15 minut wygrywa kuranty :O chyba mam po nocy :( Nocne marki, macie jakieś metody na zaśnięcie?

Gość INES-ka
NA MNIE DZIAŁA ALBO PIWO ALBO CIEPŁE MLEKO... WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE...A MOŻE WRÓĆ DO MĘŻA ... MOŻE ON POTRAFI SPRAWIĆ ABYŚ USNĘŁA...

Gość zła i niewyspana
nie wrócę dzisiaj do sypialni, bo chyba bym go pogryzła, pójdę se mleko podgrzać, może to coś pomoże

Gość zła i niewyspana
póki co to komar mnie pogryzł, chyba będę wyć do księżyca, kuźwa jaka jestem wściekła!

Gość dfgsdsfgsd
zrob sobie dobrze

Gość oaiusoriuwoeuro
a ja tez tak mam. ,tez siedze na kanapie i ambicja mi wrocic nie pozwala :-) Dlaczego on nigdy nie zdecyduje sie na kanape. tylko zawsze ja, mnie to wkurza. myslalam zawsze, ze to glownie faceci wylatuja na kanape jak cos jest nie tak. no ale u nas to zupelnie odwrotnie A na zasniecie polecam melatonine-srodek bardzo lagodny i naturalnz, po pol godzinie robie sie senna...

Gość zła i niewyspana
masz chociaż rozkładaną kanapę? ja się męczę na nierozkładanej, na dodatek skórzanej i koc zjeżdża jak próbuję się odwrócić jutro kupię se tą melatoninę, bo przede mną ciche dni :P

Gość zła i niewyspana
A już sobie rozłożyłam. Wiecie co? Chyba ukręce wał z kołdry bo nabrałam ochoty...:):)