Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k93

DOWODY DZIAłANIA PRAWA PRZYCIĄGANIA I POZYTYWNEGO MYŚLENIA!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to nie zadne dowody
tylko przypadek, ale oczywiscie zawsze trzeba myslec pozytywnie, przyjemniej sie zyje. Pomysl,ze jutro miło byoby ci sie znalezc na ksiezycu...

Gość nie będę ideałem
ja tak mam z egzaminami :) mój najtrudniejszy egzamin na studiach zdałam (gdzie zdawalność jest wręcz minimalna i ludzie mają po kilka poprawek w 90% nie kończy studia przez ten egzamin) choć nie napisałam rewelacyjnej pracy, a oblewają ludzie którzy cytują podręcznik. ale wmówiłam sobie,ze zdam bez problemu,nawet napisałam to wielkimi ;literami na kartce ;] podobnie w minionej sesji zimowej.miałam młyn w pracy i dosłownie nie miałam kiedy się uczyć i żeby 'zdążyć 'ze wszystkim w pracy musiałam pozaliczać przedterminy, max w pierwszym terminie 9a czasu na naukę miałam minimum. ale wierzyłam, ze dam radę. zdałam, i to ze świetnymi wynikami :)

Gość zdrówko najważniejsze
kolejny temat podobny ;)

Gość picha picha picha
ale macie tych dowodów aż mi czytanie wieczność zajmie i z zachwytu spadłam z fotela :P

Gość hjkhkjhkjhkjhjk
po chooj podnosisz jak nie masz nic do dodania w temacie?

Całe moje życie jest dowodem działania prawa przyciągania :) dopóki narzekałam, gadalam jak bardzo moje życie jest do dupy - rzeczywiście waliło się wszystko, aż żyć się nie chciało.... A teraz - odnoszę jeden sukces za drugim, jestem pewniejsza siebie, w szkole nie raz dzieki afirmacjom udalo mi się zdobyć dobra ocene choć nie przepracowywalam się ;) poprawiłam kolosalnie swoje zdrowie :) przyciągnęłam wspaniałych przyjaciół :) na prawdę, nie wierzę w aż takie przypadki. Jedno zdarzenie, dwa - ok, ale u mnie zmieniło się całe życie! :):):)

Oni znajomi tez to zauważają- mam z nimi lepszy kontakt i mówią że się zmieniłam :) na lepsze oczywiście :)

Happyness :) - a co z chłopakiem, też przyciągnełaś jakiegoś?

Gość wierze w pm, bo dziala
musze wrocic do PM, dawalo mi spektakularne efekty 1) zdalam egzamin na technika ekonomiste, chociaz zawsze bylam ciemna, nic nie rozumialam... 2) w dwa dni po zerwaniu zwiazku przez mojego chlopaka trafilam na topic o PM i niemal od rauz na gg napisal do mnie inny chlopak, byl wspanialy, dowcipny, ale jak mielismy sie spotkac nigdy nam nie wychodzilo: ja bylam chora lbo on mial studai. cos nie pozwalalo sie nam spotkac, wizualizowalam ze ejdziemy sie z tamtym chlopakiem i udalo sie, dzis zmienil sie nie do poznania. 3) w ciagu dwoch miesiecy stalam sie dusza towarzystwa, czesciej nie bylo mnie w domu nz bylam:) 4) nie pracowalam a zawsze mialam w portfelu pieniadze: zawsze 5) zdalam prawo jazdy 6)nie wiedzialam czy mam zostac na obecnym keirunku studiow, ktory jest megapomylka dlamnie ale zarobki po tym kierunku sa dobre... zapytalam podswiadomosc co robic. w ciagu tygodnia dostslam oferte pracy w wymarzonym zawodzie, nagle na studaich moje wyniki sie bardzo pogorszyly, wszystko sprzyjalo temu, aby sie nie uczyla, caly czas spotykalam oferty szkol ktore nauczały w moim ukochanym kieryunku. tak, rzucilam tamte studia i od pazdziernika prgne zaczac moj ukochany kierunek bo iem ze bedzie dobrze:)

Gość likeacandle
A ja wśród wielu dowodów mogę opisać np takie coś: byłam ze znajomymi w piątek na imprezie. w klubie wisiały plakaty zapowiadające następną imprezę, której data pokrywała się z festiwalem na którym bardzo chciałam być, ale w zasadzie nie planowałam konkretnie wypadu. nie kupiłam biletów, nie 'organizowałam' ekipy. powiedziałam do znajomych że ja w tym czasie BĘDĘ na festiwalu, bo wygram bilety :P wzięłam udział w konkursie radiowym i kilka dni później zadzwonili do mnie z inf. że wygrałam 2 wejściówki :D -nigdy wcześniej nie wygrałam :P BYŁAM na festiwalu. i było bosko. a to dzięki temu że ot tak, rzuciałam pewnym głosem, że nie będę na imprezie bo BĘDĘ na festiwalu :D :P uważaj o czym myślisz, bo się może spełnić :P takich 'przypadków' było więcej, ale nie chce mi się pisać. ;)

Gość JeronimaSteinn
up

Gość Prawiczek kafeteryjny
Znaczy jak bede bardzo chciał to wyzdrowieje psychicznie?

Gość Blogowa Grupa Samorozwoju
http://akcja-realizacja.blogspot.com/ Blogowa Grupa Samorozwoju to zestawienie blogów o tematyce motywacyjnej i samorealizacyjnej. Stawiamy na edukację, rozwój zawodowy, naukę języków, spełnianie marzeń i wiele wiele innych. Jednocześnie walczymy z wadami, lenistwem i słomianym zapałem. Jeśli opisujesz (lub chcesz zacząć) sposób realizacji swoich marzeń i planów na blogu - dołącz do nas :) Masz DOŚĆ bezmyślnego gapienia się w ekran telewizora lub komputera? Chcesz ZMIENIĆ COŚ w swoim życiu? Masz MNÓSTWO marzeń i pomysłów, ale jednocześnie brak Ci sił, motywacji i planu aby je zrealizować? PRZESTAŃ narzekać, że inni mają "zawsze lepiej i łatwiej"! Swoją pracowitością i zapałem też możesz zajść bardzo daleko! http://akcja-realizacja.blogspot.com/

Gość seitenberg
Kilka lat temu natrafiłem na film „The Secret. Lubimy sekrety, tajemnice więc nie wahałem się go użyć ... http://sarysz.pl/?p=1966

pozytywne myślenie to nic innego, jak wiara we własne możliwości, a co za tym idzie skuteczniejsze działanie, a nie jakieś pozarozumowe przyciąganie. ta cała filozofia new age czy inny okultyzm to w najlepszym przypadku naciąganie naiwnych, oby nie niebezpieczne igranie z siłami nieczystymi, bo i takie doniesienia istnieją

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.

Gość gość
Pozytywne myślenie jest kluczem w osiąganiu sukcesów oraz dosiągania najwyższych gór. Aby wszystkie cele zostały osiągniete musimy mieć pozytywne myślenie. To ono po części utrzymuje nas w trwaniu naszych marzeń. Ostatnio znalazłem super źródło pozytywnego nastawienia - Afirmacje Leona kierują moim myśleniem w strone sukcesu. www.afirmacjeleona.pl Od momentu, kiedy zaczałem za nimi podązac nie poddaje się i wierzę w osiągnięcie sukcesu przeze mnie! To tyczy się wszystkich, którzy naprawdę potrzebują pozytywnego myślenia!