Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VALUSED

czy ktos probowal Valused?

Polecane posty

Gość VALUSED

mam problemy ze snem. wieczorem miotam sie w lozku, poranki sa najgorsze. sypiam max po 5 godzin na dobe. w ciagu dnia tez odczuwam napiecia i stres. nie che sie faszerowac silnymi lekami. prosze o opinie?

Gość znerwicowana.
Podnoszę ten stary temat. Nie chcę niepotrzebnie zakładać nowego. Czy ktoś przyjmował VALUSED ? Obawiam się,że mam nerwicę. Raz bolą mnie nogi, raz ręce, raz szyja, to mi niedobrze, to boli mnie głowa. Gdy się zdenerwuję - a denerwuje mnie praktycznie wszystko - to przewraca mi się w żołądku. Myślałam nad pójściem do lekarza.. moja mam też ma nerwicę, bierze od 15 lat tabletki. Ale ja nie chcę w wieku 20 lat faszerować się jakimiś silnymi tabletkami. Nie chcę rezygnować z jazdy samochodem. To pozwala mi się odstresować. Nie mam żadnych lęków, nie boję się prowadzić. Lubię to. A po tych tabletkach nie będę mogła prowadzić. Mieszkam na wsi. Tu się nie da żyć bez samochodu. A ja jestem jedyną, która posiada prawo jazdy w moim domu. Rodzice nie mają, siostra też. Chciałabym spróbować narazie choćby ziołowych tabletek.. Ale one też uzależniają. I tego się obawiam najbardziej :(