Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegorzuuu

Hmm odczuwam wrażenie jakby moja kobieta stała się zimniejsza

Polecane posty

Gość wegorzuuu

i bardzo mnie to boli... kiedyś (calkiem niedawno w sumie.. jeszcze z tydzień temu) pisala do mnie codziennie.. dzwonila.. czułe słówka itp a teraz? juz nie dzwoni sama pierwsza... rzadko bardzo esa napisze, nie wspominajac o tym, ze mnie olewa.. w rozmowach ze mna pieprzy o sobie , zero milych slowek itp.. dzisiaj do niej jade po dwu tygodniowej przerwie, boje sie, ze bedzie po prostu dla mnie chujowo..

Gość a Ty jej odwdzięczałeś
tym samym? skoro cały czas dzwoniła pierwsza wiec Ty tego nie robiłeś, może odczuła się odepchnięta? a może zwyczajnie ma dużo roboty ;P a może to a może tamto...

Gość wegorzuuu
ta ma duzo roboty... ona ma wakacje i sie opierdala :) lata z kolezankami po imprezach itp czy sie odwdzieczalem??... ja nie musialem do niej pierwszy dzwonic.. ja jej w rozmowach i w spotkaniach realnych daje do zrozumienia w stu% ze mi na niej zalezy natomiast od niej tego tak nie czuje i to mnie boli , szczegolnie teraz.. jakos tak mam wrazenie stalem jej sie troche obojetny obawiam sie ze jak do niej dzisiaj pojade (i mamy jechac na pare dni gdzies do jej znajomych na działke) to bedziemy bardziej jak znajomi niz para :O

Gość może stwierdziła że
skoro cały czas ona sie starała, dzwoniła pierwsza, a ty często pozwalałeś jej łazić samej na imprezy to już ci na niej nie zależy :classic_cool: i se daje siana :p

Gość wegorzuuu
przeciez mowie, ze ja w rozmowach jej dawalem bardzo dobrze do odczucia ze mi na niej zalezy.. co do latania samej na imprezy, heh.. gdybym zaczal robic scenki i jej zabraniac to juz dawno by mnie zostawila :) to typ kobiety rozrywkowej.. ktora nie lubi miec obrozy na szyji

Gość może stwierdziła że
rób co chcesz.

Gość teneryfaaa1
laska była miła, bo chciała cię poznać i miała nadzieje że coś do ciebie poczuje... ale w końcu doznała olśnienia i stwierdziła że nic do ciebie nie czuje, a jej poprzednie zachowania to było oszukiwanie samej siebie... nie jest to jedyna teoria, ale prawdopodobna...

Gość wegorzuuu
wiwióra.. swoja glupie madrosci zostaw dla siebie.. polonistka sie kurwa znalazla, szkoda, ze w realu jestes ciota

Twoje inwektywy nie robią na mnie wrażenia, a co do złośliwości - nie wyszło Ci, bo wypowiadam się bardziej poprawnie od Ciebie. A z takim słownictwem to powodzenia w poszukiwaniu idiotki, która Cię zechce.

Gość wegorzuuu
spoko.. udawaj polonitke dalej, napewno dobrze na tym wyjdziesz:) jebany pasztet co nikt go nie chce i probuje madra zagrac... boli cie to, ze w realu jestes chujowa co?? chociaz tutaj chcesz pokazac swoja 'wielkosc' ? (

Żałosny jesteś człowieczku, nie będę z Tobą rozmawiać, zwłaszcza, że oceniasz mnie NIC o mnie nie wiedząc. Szkoda język strzępić na rozmowy z Tobą, a wulgaryzmami nie pokazujesz się z najlepszej strony.

Gość wegorzuuu
sram na ciebie.. jestes dla mnie pasztetem, takie jak ty osrywam w realu zyj sobie dalej w swoim virtualnym swiecie i sie dowartosciowuj

Jeśli robi się coraz zimniejsza, a w zlewie przybywa brudnych naczyń znaczy, że Twoja baba nie żyje :P

o matko... Trzeba było ją zignorować a nie obrażać... Pokazałeś jaki naprawdę jesteś 🖐️... gbur i tyle. A co to twojej dziewczyny, to jesteś głupi. Nic dziwnego że dała sobie spokój, skoro to ona się starała i dzwoniła zawsze pierwsza... ;/ Ty jakiś nie "tego" jesteś ...

Gość wegorzuuu
chmurka... ale co to ma do rzeczy, ze ona dzwonila pierwsza? ja jej w rozmowei dawalem odczuc ze mi na niej zalezy, w realu tym bardziej co z tego ze ona dzwonila pierwsza skoro to ja cala rozmowe prowadze, skoro to ja wale podteksty, ze chcialbym juz byc z nia itp.. ? ona sams z siebie w ogole nie inicjuje spotkac albo milych slowek to kurwa kto sie bardziej stara??? po drugie ona doskonale wie, ze ja zawsze czekam na jej telefon, wiec wykonac dla niej taki telefon to nic takiego, bo wie ze ja tam na to czekam

Gość wegorzuuu
a jeb sie szmato;) po drugie kobiety leca na chamow... to jest najsmieszniejsze ty dziwko :)