Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgsgs

KLAMSTWO? ODPUSCIC?

Polecane posty

Gość gsgsgs

Wczoraj bylam z kolezankami na piwie, napisalam do chlopaka po 22 czy sie jeszcze spotkamy, on napisał, że leży już w łóżku w domu, głowa go boli dlatego wczesniej poszedł do domu i po chwili dostaje smsa "ze jest z kolega w samochodzie costam costam" i to byl chyba sms przez pomylke , mial byc wyslany do kogos innego. Zawsze mowil ze w zwiazku najwazniejsza jest szczerosc i ze klamstwo dla niego jest gorsze od zdrady. Co byscie zrobily na jego miejscu? Aha i jeszcze sie dowiedzialam ze byl na chwile na imprezie , a ja mam mu zawsze takie rzeczy mowic wczesniej, a on zawsze mowi po fakcie, ze byl tylko na chwile. Co zrobić?

Gość gsgsgs
on twierdzi, ze mnie nie oklamal. Mowil ze byl pare minut na tej imprezie, dowiedzialam sie od kolegi ze go widzial napewno z 30minut i wtedy spytalam czy b yl te kilka minut i mi napisal ze jak spotkal sie juz ty m kolega to pojechali jeszcze i wypil 4 drinki i twierdzi ze to nie jest klamstwo. I wypomina mi , ze kiedys mu napisalam ze sie zle czulam, a mimo to poszlam z kolega do sklepu (3minuty drogi) zeby kupic tacie prezent ! Zobaczył mnie wtedy i sie wkurzył, ze go oklamuje, bo niby zle sie czuje a spotkac tosie nie chce. Teraz mowi ze wezmie chyba z 8 tabletek uspokajajacych najmocniejszych zeby sie uspokoic bo jest wrakiem czlowieka... pewnie mysli ze zmiekne, ale ja sie nie daje. Mowil, ze plakal wczoraj przeze mnie, a kolega do niego czy ja serca nie mam:o co mam robić?

Gość gsrgsgsg
uo

Gość gsgsgs
On mnie nie oklamuje caly czas, to jest chyba jego pierwsze klamstwo:o

Gość gsgsgs
No,pisac lenie smierdzce,nie ociagac sie🖐️

ALBO PIERWSZE KTÓRE WYSZŁO NA JAW...JAK FACET ZACZYNA KŁAMAĆ TO JUŻ ZAWSZE TAK BĘDZIE... TYLKO ŻE PO WPADCE TO JUŻ SIĘ BĘDZIE BARDZIEJ PILNOWAŁ... PRZEMYŚL TO SOBIE

Gość gsgsgs
neska,najpierw pomysl,a pozniej pisz.Takich bzdur to juz nasluchalam sie wczesniej.Piszczie,ale bardziej rozwaznie🖐️

ROZWAGA TO POTRZEBNA JEST TOBIE... WSPOMNISZ KIEDYŚ MOJE SŁOWA...PROSZĘ CIĘ TYLKO MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE...

Gość to ja debra
sama se pisz

Gość gsgsgs
No tylko, ze on mowi , ze u niego najbardziej w zwiazku liczy sie szczerosc i on tego nie uwaza za klamstwa:o

Gość darmowa porada netowa
Rzuć go!

Gość gsgsgs
za jedno kłamstwo mam go rzucic?

Gość gsgstw4twtw
r