Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andie

Czy URODA to wszystko???

Polecane posty

Gość andie

Witajcie, mam 25 lat i młodszego chłopaka o niecałe 3 lata. Jesteśmy ze sobą już ponad dwa i pół roku i jego matka uparcie twierdzi, że przez to że jestem starsza, to on zmarnuje sobie życie bo szybko się zestarzeję i będzie żałował że się ze mną wiązał:( już dokładnie nie będę opisywała co jeszcze mówi (bo trwa to od samego początku jak mnie poznała). Wczoraj przepłakałam pół nocy bo się kłóciliśmy z tego powodu... Miał ktoś kiedyś podobnie? co robić???

No bez przesady :O Moja kumpela wychodzi za maz za dwa tyg za chloaka o trzy lata mlodszego. Ona ma 24, on 21lat. Roznica jest niezauwazalna.

Gość fsfses
uroda jest wazna .

Gość nickonicko2010
3 lata to żadna różnica:)myśle że z czasem jego matka przekona sie do ciebie,cierpliwości:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

tak jak wyzej czym sa 3 lata? moze gdyby to byla roznica w wieku, im czlowiek starszy tym roznica wieku jest mniej wazna;)

Gość on jest
dbaj o siebie, a napewno pozniej nie bedzie zadnej roznicy

Gość andie
wiem że jest ważna, ale ona uparcie twierdzi że ja jej się nie podobam (mimo tego że uważa że jestem miła i sympatyczna) i zamęcza tym mojego chłopaka. Rożnicy u nas nie widać tak bardzo bo ja nie wyglądam na swój wiek...wczoraj był dla mnie moment kulminacyjny i nie wyrobiłam... chciałam odejść... ale mi nie dał- bo kocha i z nikim innym nie będzie:( oczekuje tylko ode mnie tego, że będę o siebie dbała... mam mętlik w głowie

Nie rozumiem tej kobiety ... po pierwsze niecałe trzy lata to żadna różnica, a po drugie to jak ma być z Tobą szczęśliwy to będzie wiek tu nie ma nic do tego. Musicie ze sobą porozmawiać...zapytaj co on o tym sądzi i czy jemu to przeszkadza? A jego matka może zwyczajnie Cię nie lubi, a to że jesteś starsza to jest tylko wymówka... wiem że to nie jest takie proste, ale ja nie przejmowałabym się jej gadaniem...to z nim będziesz żyć...jeżeli On będzie zawsze za Tobą, to Ona wcześniej czy później będzie musiała to zaakceptować . A jeżeli widzi że jej syn jest szczęśliwy to tym bardziej powinna zastanowić się co robi. Głowa do góry a będzie dobrze.

Gość andie
dzięki dziewczyny :) ona na początku mnie nie lubiła, potem się to zmieniło i powiedziała chłopakowi że jestem fajna, ale... dla niej zawsze najważniejsze jest to jak ktoś wygląda, chyba tylko raz widziałam ja bez tapety i to wieczorem :( z chłopakiem gadałam o tym nie raz, on akceptuje to że jestem starsza, i jedyne czego ode mnie "wymaga" to to, żebym dbała o siebie i była dla niego zawsze damą (podobno każdy chłopak chce mieć zadbaną dziewczynę przy sobie, no i ładną). Ja mu się podobam, wiem o tym, tylko nie wiem czy wytrzymam presję ciągłego skupiania się na swoim wyglądzie...

a jeżeli chodzi o urodę to... owszem jest ważna, ale w życiu są różne sytuacje... czasami pomaga a czasami szkodzi. Mówi się że ludziom ładniejszym jest w życiu łatwiej, ale czy tak jest naprawdę? Nie do końca się z tym zgadzam...

Gość andie
tak Leviattan, to mała różnica i ja o tym wiem, chłopak też, tylko te poczucie nieakceptacji jego matki mnie powala... ona już twierdzi że jak dobiję 30-tki to będę wyglądać na 40 ;/ to jakaś paranoja

Gość andie
INES-ka właśnie... dla mnie to naprawdę jest sprawa drugorzędna dbam o siebie, ale dla mnie dbanie nie sprowadza się do tego że mam nosić tapetę jak jego matka... ja na złość się nie maluję jak jestem u niego, a ona zawsze, a potem jak odjadę to są głupie komentarze :(

Gość andie
dlatego mam się szybciej zestarzeć, bo jej mąż poznał moją mamę i powiedział że staro wygląda, tylko nie bierze pod uwage tego że moja mama jest o ponad 10 lat starsza od niej, i kiedy ona siedziała cały czas w domu (bo nie pracuje) to moja mama zajmowała się od małego gospodarstwem i nie w głowie było jej zajmowanie się swoją urodą bo pieniędzy na to nie było;/ i teraz twierdzi że to genetyczne i ja też się szybko zestarzeję ;/