Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papuga1234

Mamisynek - co robić ????

Polecane posty

Gość wektor to siła
wo. Absolwenci uczelni otrzymują tytuł inżyniera lub magistra inżyniera. Studenci, którzy otrzymali kategorię "A" zdolności do służby wojskowej, odbywali do 2009 roku obowiązkowe, trwające 3 semestry szkolenie wojskowe oraz otrzymywali stopień mata i tytuł podchorążego. Obecnie Studium Wojskowe zostało wycofane. Absolwenci specjalności morskich mają prawo przystąpić do egzaminu na odpowiednie stanowiska we flocie handlowej, np. oficera wachtowego lub radiooperatora systemu GMDSS. Szkoła jest członkiem Międzynarodowego Stowarzyszenia Uczelni Morskich (IAMU). Obecnym rektorem uczelni na kadencję 2008-2012 jest prof. dr hab. inż. Romuald Cwilewicz. Statki szkolne * Obecnie szkoła posiada dwa statki szkolne: żaglowiec Dar Młodzieży i motorowy statek badawczo-szkoleniowy MS Horyzont II. * MS Antoni Garnuszewski były statek szkolno-towarowy * Dar Pomorza była fregata szkoleniowa * STS Lwów były żaglowiec 12:14 [zgłoś do usunięcia] nie chcę nikogo obrażać, ja nie oceniam po wyglądzie, ale po ich wypoiwedziach tępe strzały, a mądra by się z takimi nie trzymała 12:16 [zgłoś do usunięcia] zgłaszajcie posty wektora do usunięcia, ale nie topic, ja już zgłosiłam wszytskie, jesli kilka osób tak zrobi, to ususną 12:17 [zgłoś do usunięcia] wektor to siła hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcccccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssoooooooooooooooooooooooooooooo4444444444444444324657643y 87439iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@** ************************************************************ ************************************************************ **((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()00 00000000000000000000000 trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrh

po ślubie mężczyzna się nie zmienia..chyba, że na gorsze najwyżej będziesz musiała asystować teściowej u fryzjera lub ją wozić gdy małżonek postanowi znów iść na piwo radosna przyszłość :O

Gość marcoo
hahahahahhqa Mgiełka cos tam opisuje jak ma przejebane i kończy wybitnie: nie wiem co mam robić, czy może powinnam sie z nim rozstać? :D:D:D:D: NIE-koniecznie z nim bądz a od mamusi sie odczep bo i szczerze to pisze-ona ma na pewno więcej oleju w głowie niż ty:D:D: