Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Womennocryyy

Gdzie się podziały prawdziwe męsko - damskie przyjaźnie?

Polecane posty

Gość TH is IT PR
czemu się posypała (przez Ciebie ?)

Gość Womemnocryyy
Ile bym mu dała za spuszczenie się do mojego ryja i wąchanie starych skarpetek i stęchłych slipków.

Ja się na razie przyjaźnię głównie z moim bratem, to jedyny człek, co mnie zrozumie. Ale zawsze jestem otwarta na przyjaźnie także z innymi mężczyznami.

Gość dominik000
i takie przekonanie niszczy wszystko co piękne, ale w sumie jakby było pięknie to by się tego nie dostrzegało, więc jedyna rada to wyjść i szukać, ale to nie wszystko, pracować nad tym co piekne. Dziękuję.

Gość Womemnocryyy
Jestem otwarta jak muszla klozetowa na wszystkich chujów

Po prostu jak On sobie znalazł dziewczynę i zaczął mi o niej opowiadać i zwierzać się, to nie wytrzymałam :( każde jego wspomnienie na jej temat sprawiało, że pękało mi serce, więc postanowiłam się odizolować od niego... robiłam to oczywiście stopniowo, nie było tak, że przestałam się nagle odzywać. Teraz nie mam już z nim w ogóle kontaktu, chyba że spotkamy się przypadkiem na ulicy, to pogadamy chwilę. Dalej jest z tamtą dziewczyną.

Gość Womennocryyy ma 15 lat
;)

Rozumiem, to musiało być dla ciebie bardzo bolesne, i może dobrze, że to zakończyłaś. W przyjaźni nie powinno być zazdrości o życie prywatne przyjaciela. U mnie mój przyjaciel był o mnie strasznie zazdrosny, chciał mnie mieć tylko na własność. Dlatego odeszłam, bo było mi źle z tym, że on traktuje mnie jak własność.

Gość tkkie przyjaźnie istnieją
Ja mam kolegę i już znamy się z 9 lat. Zawsze gadamy itp. Nigdy nie było żadnych podtekstów. Tylko on nie miał nigdy dziewczyny, a ma już 18 lat i się zastanawiam czy on nie jest gejem :P Ale i tak go uwielbiam :D

To wy jesteście żałośni. Kretyni, co sprowadzają wszystko do spraw seksu i nie potrafią w normalny sposób pogadać. Może dla was to jest głupie, że ktoś chce mieć przyjaciela, ale dla mnie przyjaźń to największa wartość na świecie.

Womennocryyy pytasz czy można być w związku czy partner nie będzie zazdrosny o przyjaciela/przyjaciółkę. Powiem ci że gdyby moja żona przyjaźniła siez kimś z ludzi z mojego otoczenia sprzed tych 12-13 lat to nie miał bym z tym problemu bo ufałem tym ludziom bezgranicznie. I zasadniczo przyjaźniłem siez dziewczynami i żonami kumpli co dla nich też nie stanowiło problemu. Ale jak by to był jakiś przypadkowy przybłęda to bym zabił :D tak profilaktycznie. A tak piszeczie o przyjaźni damsko-męskiej a prawda jest taka ze w zasadzie prawdziwe przyjaźnie praktycznie wyginęły. Dawniej za przyjaciela można by życie oddać a i zawsze na niem można było polegać. A teraz "przyjaciel" będzie podrywał nam partnerkę za naszymi plecami. Ludzie się z chujami na łby pozamieniali więc o jakiej przyjaźni można mówić ?

Gość bo teraz ludzie uważają
że przyjaciel to ktoś z kim raz na 2 tyg chodzą na imprezę :classic_cool:

Bo te czasy ogólnie sprzyjają zamieraniu wartości. Nie ma tylu prób, po których można byłoby sprawdzić, czy przyjaciel jest nim naprawdę. Przyjaźnie rzadko trwają dłużej niż okres szkoły/studiów, bo potem każdy idzie w swoją stronę, zakłada rodzinę itp., i nie ma czasu na spotkania.

dominik1000 zmień otoczenie a przede wszystkim kobiety :D w swoim otoczeniu. Bo chłopie się nerwicy na ich punkcie nabawisz.

To nie wina czasów, warunki mamy dużo lepsze niż kiedyś. To wina tylko i wyłącznie kobiet, to wy wszystko zepsułyście.

Tak, nieraz zbyt szybko nazywa się kogoś przyjacielem. I z tymi imprezami się zgodzę, niestety tak już jest i ciężko to zmienić.

W ogóle żegnam, bo do normalnego tematu wkroczyli gimnazjaliści, którzy potrafią tylko innych wyzywać. Dziękuję za rozmowę osobom na poziomie.

Gość Wonennocryyy
Jem kupe :classic_cool:

Gość TH is iT PS
Ja bym wolał żeby koleżanka nie opowiadała mi o obecnym i o byłych chłopakach oraz o kolegach

Gość kiuythggh
bla bla bla

Gość NETOWYPRZYJACIEL@.PL
Przyjaźń damsko-męska jest możliwa, jeśli spełnione są następujące warunki: 1. oboje już kogoś mają. 2. oboje są szczęśliwi w swoich związkach. A tak w ogóle, ukochana osoba również może być najlepszym przyjacielem, mam wrażenie, że lansowany jest pogląd, że chłopak, dziewczyna to coś zupełnie innego niż przyjaciel, przyjaciółka.