Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pierwszylotsamolotem

pomocy! pierwszy lot samolotem.Jak się zachować?odprawa co i jak

Polecane posty

Gość pierwszylotsamolotem

Witajcie Drogie Panie! W środę, czyli za jakieś 4 dni lecę na mały, 2-tyg urlop do Anglii.Do przyjaciela. Zamówiłam bilet on-line. Karta pokładowa oczywiście wydrukowana;) Tyle, że jest to mój pierwszy lot samolotem;( Lecę linią RyanAir z Bydgoszczy.Biorę ze soba jedynie bagaż podręczny. Bardzo was proszę o pomoc jak wygląda odprawa? Wiem, że płyny muszę mieć o poj.nie większej niz 100ml i zapakowane w przeźroczystą torebkę. Jednak czy podczas odprawy muszę wyciągnąć ją z torby?? Bardzo Was proszę, bo na pewno niejedna z Was wielokrotnie latała samolotem, tymi liniami. Chciałabym zabrać prostownicę do włosów czy będę musiała ją także wyciągnąć?? Proszę o informację i o dobre rady. Może ktoś z Was orientuje się gdzie odbywa się ta odprawa na lotnisku w Bydgoszczy? w którym miejscu?? Nigdy tam nie byłam jeszcze a lecę zupełnie sama..;/ Możliwa odpowiedź na forum, bądź na maila: majkam@g.pl Bardzo Was proszę o pomoc.Nie wiem co robić, jak się zachować;/;/ Zeroooo pojęcia na ten temat a za kilka dni lot..omg.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować