Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z teściami111

problem z teściami

Polecane posty

witam, lubie moich tesciow aczkolwiek ostatnio mnie denerwuja. nie lubie do nich jezdzic z dziecmi, ale jak juz pojade to oni mnie wrecz zmuszaja abym dlugo u nich siedziala, a ja nie chce byc niegrzeczna i brak mi wymowek i czesto siedze tam wbrew woli i moze dlatego ich nie lubie.wiem, ze to gl;upie ale maja tak gadane ze nie potrafie kulturalnie sie wykrecic.jestem teraz na wczasach w polsce u swoich rodzicow i oni chca sie czesto spotykac- ok, to ich wnuki ale jak tam jestem to nikt sie wnukami nie zajmuje dluzej niz godzinke w sumie a ja siedze tam sama kilka godzin, pomzcie jak grzecznie powiedziec tesciom ze nie chce u nich siedziec dluzej jak 2 godzinki

Gość zadzwoń przed wizytą
i jak bedziesz się umawiać, to powiedz, ze zajrzysz na 2 godziny, bo potem masz jeszcze coś do załatwienia. innego, grzecznego wyjścia raczej nie masz :)

Gość jestem se
podaj nr tel. do nich, zadzwonię i powiem im, że nie chcesz być u nich dłużej niż 2 godz. bo się umówiłaś ze mną :))

no ok, ale tak za kazdym razem? to powiedza zebym nic nie planowala tylko do nich na caly dzien wpadla, znam ich- a tam jest tak strasznie brudno ze az ciarki mnie przechodza- raz to w boczek wdepnelam bosa stopa:(

nawet myslalm zeby wprost powiedziec , ze sie tam nudze i nie mam ochoty sama siedziec wiekszosc czasu u nich ale moga to zle zrozumiec

Gość jestem se
no jak ty masz takie problemy to się zastanawiam jak ty na codzień radzisz sobie z zyciem i o zgrozo!!! ty masz dzieci :(( weź sie ogranij kobieto !

dodatkowo tesciowa wbrew temu co ja mowie wciska mojemu malutkiemu dziecku jedzenie do buzi, albo wtraca sie w moje metody wychowawcze a tesc czesto podnosi glos na starsze, masakra, wiem ze sa jacy sa ale nie zycze sobie takich zachowan i znowu jestem na tyle grzeczna ze tylko bardzo lagodnie umiem zwrocic im uwage, raz to tesciowa jak nosila mojego niemowlaka to jak plakal to niekapka mu w oko wciskala bo byla zajeta czyms innym...a jak zostawialm (pierwszy i ostatni raz) malutka z nia na 20min to dala jej swoja piers.......w glowie sie nie miesci