Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina19.5

Figura wysportowana, szczupła a jednak coś jest nie tak, co sądzicie?

Polecane posty

Gość pablopablo
Lepsza skóra i kości niż mięśnie jak u mężczyzny.

Gość także szczupła ja
no nie wiem ja akurat mam tak ze jestem b. szczupla i nie moge utyc od jedzenia wiec tez mam zamiar utyc na miesniach przez cwiczenia bo innego sposobu nie ma. jestem chyba jeszcze szczuplejsza niz ona. No to jaki mam kurde wybór ? :( nie kazdy sie rodzi kurde idealny i kobiecy :(

Gość pablopablo
Masz wybór. Nie robić nic. Jak przybierzesz na mięśniach to będzie jeszcze gorzej niż jest.

Gość także szczupła ja
no jasne kurde nie robic nic :/ zreszta mialam kolezanke umiesniona i wysportowana i wszyscy faceci na nia wywalali gały, pytali sie jej znajomych zawsze o nia czy ma chlopaka itd. chcieli sie umawiac i to rozni faceci czasem przstojniacy czasem wr4ecz baardzo przecietni ze sie dziwilam ze mieli odwage do niej podejsc

Gość pablopablo
No to może ta znajoma była bardzo ładna z twarzy, a w ubraniu nie było widać, że jest umięśniona. Generalnie facetom podobają się albo kobiety o okrągłych kobiecych kształtach albo chude modelki, które nie są umięśnione. Na umięśnione dziewczyny zdecydowana większość mężczyzn patrzy jak na grubaski - czyli nie podobają im się.

Gość -----
Jak dla mnieTwoja figura jest cudowna, wcale nie przesadnie muskularna jedynie lekciutki zarys miesni brzuch widac w ogole talia osy sliczne wciecie, a nog tez ladne i szczuple (nie wiem czego ty od nich chcesz naprawde nie wiem. wymyslasz), no i nie jestes bezbiusciem do tego. Sylwetka idealna czy nie idealna to juz jest kwestia tego co kto lubi np niektorzy wola tzw" kobiece ksztalty" i wiotkie, niewysportowane cialo bo uwazaja ze to jest kwintesencja kobiecosci. na pewno twoja figura jest nienaganna wg powszechnie przyjetych kanonow, ci co mowia ze beznadziejna to ... chyba maja oczy w dupie za przeproszeniem. PS jestem kobieta wcale nie jakas gruba (167/ 53 kg) ale takiej smuklej sylwetki gazeli to nie mam...jakbym miala topokochalabym wszystko co obcisle...tylko ta opalenizna troszeczke jednak za mocna, skora musnieta sloncem w brzoskwiniowym odcieniu jest wizualnie najladniejsza ale jak sie przesadzi to..a ty juz balansujesz na granicy

Gość pablopablo
Post powyżej to chyba sama sobie komplement napisałaś :)

Gość Felek bez szelek
----- wlasnie jestes kobieta zrozum ze mazczyzni inaczej postrzegaja kobiece cialo niz wy i z regolu nie podoba sie nam to co wam czyli nie podobaja sie nam chudziny i umiesnione baby tak wysportowana ale po jakims fitnesie raz czy 2 razy w tyg jedrna zgrabna ale kobieca z cialkiem a nie jakis terminator jak na zdjeciu

eee ladna figura nie wiem co chcesz od siebie...moze oczekiwalas komplementow i zachwytow? nie ma idealow ..na szczescie wiec kazdy cos tam w sobie poprawilby.. co do piersi to glupoty piszecie...SLYSZALYSCIE O CZYMS TAKIM JAK SZEROKI ROZSTAW? zamiast na bazar przejdzcie sie po stanik do firmowego salonu pani wam wyjasni o co chodzi.. pierwsze slysze zeby piersi "uciekaly"poprzez noszenie puszapow:p

za prace nad soba muszę cie piochwalic ale jak dla mnie to zero kob iecosci faceci lubia szczupłe ale tai jak to powiedziec nabite no nie wiem to nazwc no i pieri zero prawie ale praca nad sobą godna pochwały!!!!:)

brzuch i wciecie dla mnie idealne...uda i biodra szersze ale to w koncu taki jest ideal kobiecej urody.. troszke ograniczylabym slonce i dziewczyno usmiechnij sie to polowa sukcesu bo na zdj masz mine jak zblazowana ksiezniczka

Gość także szczupła ja
chyba jednak widac bylo ze jest umiesniona bo chodzilysmy razem na wf, wiec spodenki krotkie i odsloniete rece, z twarzy bya ladna tez owszem

Gość -----
tutaj zawsze sie znajda tacy co szukaja dziury w calym, zeby tylko sie przyczepic...pan ktory twierdzil w imieniu wszytkich mezczyzn ze wysportowana dziewczyna ma beznadziejna figure i to odrzuca potencjalnych adoratorow nie ma racj. Mialby gdyby rzekl ze ze odrzuca jego i pewna grupe chyba, niezbyt liczna wg moich rowniez subiektywnych obserwacji, facetow. Sa gusta i gusciki, oczywiscie nie mowimy tutaj o figurze kulturystek czy chociażby niektorych fitnessek ale kobieta (ze wzgl na hormony) nie zbuduje widocznej masy miesniowej chodzac 2x w tyg na silownie czy uprawiajac ogolnorozwojowy sport bez obaw to nie zdeformuje jej sylwetki jedynie wydzie z korzyscia dla niej naprawde trzeba sie zarzynac zeby wstalo sie inaczej.

Gość akunamatata
Ninka masz piękną figurę i ładną twarz, już nie narzekaj :)

Gość Nina 19.5
Zadnych zachwytow, zastanawiam sie czy z nogami takimi da sie cos zrobic ale widac taka figura a ty felek jestes jakims nieszczesliwym mezczyzna, nawiedzony do tego, dajze chlopie spokoj, akurat faceci lataja mi golo nosa, nigdy nie mialam z wami problemu, sobie mam sie podobac, nastepnie kobietom a na koncu wam, wam to byle co sie podoba, wystarczy zeby tylko mialo to co trzeba miedzy nogami, tragedia, wez sie nie podniecaj i nie opowiadaj juz, dziekuje ci za opinie ale spadaj ze juz z tego topiku :/

Gość Nina 19.5
Nie wystawiam sobie komentarzy, ludzie czy wy na glowe upadliscie, co poniektorzy, ciekawa bylam czy takie nogi do takiej talii tez was raza a widze ze wiekszosc pisze ze sa normalne, nie mowiac o tym ze w ogole niektorzy nie trzymaja sie tematu, i pisza o biuscie ktory jest ladny i normalny i w ogole Fajnie, bo kompleks nog mam i dobrze wiedziec ze nie sa tak razace jak ja uwazam ze sa szkoda ze nie da sie z nimi nic zrobic, tyle

Gość Nina 19.5
Temat zglaszam do usuniecia, dziekuje za opinie, kazde, nawet felkowe

Gość Nina 19.5
Nie wiem, wolalabym miec chude uda, nogi marchewki to dla nie koszmarek jest ale taka jest natura i nie zmienie tego, sa nieliczni szczesliwcy ktorzy posiadaja takie nogi, ale nie ja

Gość jestes zbyt umiesniona
masz szerokie biodra i niezbyt ladne nogi. pomijajac fakt, ze sa mocne i atletyczne to sa po prostu nieksztaltne. mysle, ze gdybys tyle nie cwiczyla mialabys nogi jak przyslowiowe maslnice. jedyne co mi sie u ciebie podoba to szczupla talia. poza tym nic nadzwyczajnego, przecietny skwarek

oj to ja wole Twoje nogi niz te z linku ;) nie panikuj ladnie wygladasz ,zadbana ,wycwiczona ,zobacz jakie teraz laski chodza tluszcz zewszad sie leje i zero problemu widza;)

Gość jestes zbyt umiesniona
nie wspominajac o cyckach. uciekaja ci na boki, mam wrazenie, ze to uszy spaniela. i nie gadaj, ze to stanik bez usztywnien. ja nosze podobne bikini, ale moje piersi wygladaja jak silikony, mimo, ze rozmiar male C, wiec nic szczegolnego. nigdy nie lataly mi na boki, a u ciebie ewidentnie uciekaja pod pachy. wiszace uszy spaniela. troche przytyjesz i cycki do pepka, dlugie klapciaki ucekajace na boki...

Gość Nina 19.5
Dokładnie, jakbym nie cwiczyla to wygladalabym tragicznie, cellulit, tluszcz, schudlam, umiesnilam a efekty sa ale nie takie jakich oczekiwalam

Gość Nina 19.5
Klapciate to masz pewnie uszy i jestes slepa, cycki sa normalne, stanik jest na sznurku, takie uwagi mozesz sobie wsadzic w odbyt, powaznie, bo robisz z siebie zanujaca postac, jeszcze chwila i zaczne cie zalowac :(

Gość Nina 19.5
Moj pomysl tez jest zenujacy ale zdaje sobie z tego sprawe, przynajmniej

Gość Nina 19.5
I nie czepiajcie sie biustu, bo naprawde jest w porzadku, szpeci go jedynie biustonosz, radze wziac lupe i sie przyjezec bo żal :/ Ja o nogach a wy o biuscie, akurat od pasa w gore jestem zadowlona, gorzej z dolem

Gość Nina 19.5
Do tego doszlo do obrazania sie, jak widac nie da sie inaczej, szkoda!

Gość kedzierzawkka
Nina problem u Ciebie to jedynie nogi krotkie!!!! Nic wiecej