Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina19.5

Figura wysportowana, szczupła a jednak coś jest nie tak, co sądzicie?

Polecane posty

Gość pablopablo
"chyba jednak widac bylo ze jest umiesniona bo chodzilysmy razem na wf, wiec spodenki krotkie i odsloniete rece, z twarzy bya ladna tez owszem" Chodzi mi o to, że mężczyźni nie widzieli, że jest umięśniona. Oni chyba nie chodzili z nią na WF? :) Dobra rzeczywiście można wywalić ten temat w kosmos bo figura brzydka i nie ma co netu czymś takim zaśmiecać.

Gość także szczupła ja
owszem chodzili z nami na wf.. co w tym dxziwnego>? bylismy w normalnej szkole a nie w przyklasztornej

Gość pablopablo
Od kiedy chłopaki ćwiczą razem z dziewczynami? Tak jest w podstawówce w klasach 1-3, a chyba nie mówimy o osobie w tym wieku?

Gość także szczupła ja
mówimy o wfie na studiach

Gość pablopablo
I ludzie ze studiów, którzy ćwiczyli z nią razem na WFie podchodzą do ciebie i pytają o tą koleżankę? Chyba sobie żartujesz :) A tak na poważnie to blef nie wyszedł.

Gość gfffhghgh
jedno ejst pewne: jaka figura, ladna czy brzydka, i tak wszystko pojdzie do piachu ;) wiec dziewczyny: nie ma co zazdroscic :D wyluzujcie. poza tym nie rozumiem jak mozna dawac takie foty na publicznym forum, czemu te dziewuchy są tak glupie i zepsute, zero wstydu. a cycki rzeczywiscie tragicznie, uszy spaniela, tak mi sie kojarzy tez ;P

taka figura to jest wysportowana (mowa o zdjęciu w 2 poście w temacie) ale ogólnie za chuda nie ma na czym oka zawiesić ręce i nogi chude jak patyczki

Gość paskudny jak uj
a ja nie widzę fotki:O