Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghanii

co sądzicie o moich wymiarach ???

Polecane posty

Gość ghanii

Jak w temacie. Mam 172 cm, wymiary 80-80-103. Waze ok 70 kg, wizualnie nie ma tak źle, jedynie troche brzuszek mi wystaje..mam 29 lat....Co o tym sądzicie??

Gość Ghanii
haloloooooo jst tam kto?

Gość sadasdsfsdfgsd
daj zdjecie to ocenimy

Gość ja sadze ze
twoje wymiary sa beznadziejne i nie ma co sie pocieszac ze wizualnie nie jest tak zle bo jest zle. przeciez ty wogóle nie masz talii. jak prosty klocek z wielka dupa / ewentualnie prosty klocek w wielkim cycem w zaleznosci od tego który wymiar pdałas jako pierwszy.

Gość Ghanii
hmm a niby czemu jest źle. Wg BMI nawet nie mam nadwagi...

Gość heheh, ale się uśmiałam

Gość Ghanii
co w tym smiesznego - rozwiń mysl? chyba ze zamiast mózgu masz makaron

Gość heheh, ale się uśmiałam
Ghanii- czytaj ze zrozumieniem, nie z Ciebie, tylko z odp. na twój post po wyżej..A makaron to masz raczej ty, pytając obcych ludzi co sadzą o twoich wymiarach. Kogo obchodzą twoje wymiary??

Gość Ghanii
szczerze? tak z ciekawości napisalam - chciałam poznać zdanie innych osób, inni piszą o większych pierdołach az czasami wstyd. A wracając do tematu zastanawiam się czy jest tu ktoś w miarę poważnie traktujący temat. Nie chodzi mi o głupie odpowiedzi na miernym poziomie i ociekające jadem

Gość ale ja nie ociekam jadem
tylko tak własnie uwazam jak napisałam powyzej. przeciez masz przedziwne te wymiary, ja nie mowie ze masz miec 90-60-90, miej sobie 100-70-100 albo i nawet 110-80-110 ale nie 15-15-1200. zapytałas co sadzimy a ja tak własnie sadze mniej makaronu jedz.

Gość Ghanii
heheh tak się składa ze dziś miałam na obiad makaronik wiec moze dlatego o nim wspomnialam. Wymiary wymiarami ale jak sobie policze wskaźnik BMI to wynik nie wskazuje mi na nadwagę więc teoretycznie nie powinnam się niczym przejmować, ale niestety......wymiary mówią swoje........ myslicie ze powinnam sie odchudzac? PS: wiem że najlepiej byłoby wkleić zdjęcie, ale ja takich praktyk nie stosuję.

Gość ja tez mysle, to
co poprzedniczka do kitu ta sylwetka cycek mały, pas 80- czyli duzy i tył wielki typ gruszka ojej czyli biodra tez grube zreszta wymiary nie sa miarodajne, bo kilka sylwetek o tych samych wymiarach moze wygladac inaczej, jedna bedzie zgrabna i apetyczna, druga koslawa itd ale Twoje wymiary mi sie nie podobaja ja jestem gruba, ale mam swietne proporcje, jak schudne, to bede laska a Ty masz za duzo w pasie i pupie a co z tym zrobisz, to juz Twoja sprawa jesli chcesz sie modlic do swojego bmi, to bardzo prosze

Gość Ghanii
cóz nie jestem idealna, na pewne szczegóły nie jestem w stanie wpłynąć np. wielkość cycków. Ale co ciekawe nikt mi jescze nie powiedzial że kiepsko wygladam - nawet osoby znane ze swojej szczerości do bólu. Nie chca mi sprawić przykrości?

Gość wrzuc fote to Ci powiemy co
jest ok a co nie. po samych wymiarach ciezko ocenic.

Gość Ghanii
Nie jestem specjalnie obdarzona przez naturę. Wygladam jak wygladam - nie każdy wygląda jak Pamela lub inna Sabrina nieprawdaż :)

Jaka Pamela nikt nie każe Ci robić za Pamelę. Ale 80 w piersiach i w pasie to rzeczywiście jak klocek... i 103 w biodrach :O dziwnie to musi wyglądać 🖐️

Gość Ghanii
mam lekkie wcięcie w pasie ale sadełka sie troche nazbierało buuuu czekam na urlop to wreszcie pobiegam po górach i moze troszkę kilosów zrzucę. Nie chce wklejac tu zdjęć - ogólnie to wygladam w miare normalnie - tylko ten brzuch,.....ale tyłeczek podoba sie mojemu narzeczonemu.,.

Gość Ghanii
i koniec tematu??

Gość Ghanii
nie mam zamiaru wrzucać tu zadnych fotek. koniec tematu

Gość no to bardzo dziwne
no klocek jestes,,,,,,,,,,,,w ogole to masz jakies piersi? na pewno muisz schudnac z brzucha, to wg mnie powinein byctwoj priorytet, tylek 103 to tez nie jest super, ale jakbys zrzucila z 7 cm to juz byloby o wiele lepiej ,ale najbardziej otbym sie przejmowalam ta talia..................

Gość gdfdfgfdg
Chyba mierzysz się w złym miejscu. 80 w biuście czy pod? 80 w talii (najwęższym miejscu) czy w brzuchu? Ja mam 83- 67- 94, też mam za duży tyłek w stosunku do biustu, ale 80- 80- 103 to nieciekawie.

ja tez musze przyznac ze jakies dziwne te wymiary.... moze w zlym miejscu sie mierzysz? bo talia to najwęższe miejsce na brzuchu, a ty sugerujesz jakbys miala tam tyle samo co w biuscie... to jest czysto nierealne... musialabys wcale a wcale nie miec piersi i szerokosc plecow po calosci taką samą, albo bardzo okrągły brzuch... ale nie wydaje mi sie skoro przeciez nie masz jakiejs nadwagi...