Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda zawsze boli.

Polscy mężczyzni sa brzydcy- niestety.

Polecane posty

Gość karo20_____
:o

Gość chyba takie szczyle jak ty
marza by byc jak on :D

Gość karo20_____
Sory ,ale on ma obitą twarz z kazdej strony , nos nadaje sie do korekty u chirurga. ja bym na niego żadnej uwagi nie zwrocila.

Gość golonko
nie szczyle, raczej rorośli faceci:), a pisze to wszystko po to, że dla faceta własna uroda mało znaczy

Gość karo20_____
a mogłaby zacząc cos zacząc. mam wrazenie ,ze w to co sie ubieraja tez ma dla nich male znaczenie...a szkoda :/

Gość karo20 pewnie jestes
jeszcze mloda wiec zwracasz uwage na lovelasow taki fedor by poskladal wszytskich chlopczykow jakby chcial

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Golonko, weź Ty wracaj na drzewo. Sam wykombinowałeś, że dla facetów mało znaczy ich własna uroda? Gdybym wyglądał jak ten ruski ze zdjęcia to w życiu bym laski nie wyrwał. Idź się utop z tym zdjęciem.

Gość karo20_____
Co z tego,że młoda ? Na lovelasów nie patrze, Ronaldo jest dla mnie aseksulny.

Gość golonko
Juz pomijając jego sportowe osiągnięcia, ale prywatnie jest wzorem do naśladowania, po prostu to dobry człowiek;)

Gość karo20_____
Pozatym ktoś tu dobrze powiedzial : LAdnych facetów jest zniikoma ilosc, glownie modele A lubimy ludzi podobnych do nas tak samo przecietnych , zbyt piekni tez nie maja wcale kolorowo .

Gość golonko
viiiiiiiiiiiiiii bo jesteś pustym oszołomem i tyle

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Bo wolę podobać się laskom niż się nie podobać? Fajna definicja oszołoma :D

Gość golonko
jak nie masz nic więcej od zaoferowania to musisz ratować się ryjem, ja na szczęscie mam to i to;)

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Kto powiedział, że nie mam nic więcej? Prawda jest taka, że jak nie podobasz się lasce fizycznie, to nic nie wskórasz, chyba że sama jest zdesperowanym pasztetem. Ty pewnie masz ryj jak quasimodo i sobie wkręcasz, że uroda jest mało istotna. Jak widzisz po wypowiedziach kobiet na forum - głęboko się mylisz. Inne walory możesz o dvpę potłuc, jeżeli jesteś męskim pasztetem.

Gość nauczycielka_angielskiego
Oj, nie zgodziłabym się z Autorką tematu. Polscy faceci są bardzo przystojni, na pewno dużo przystojniejsi do niektórych krajów (jak chociażby UK). Fakt faktem, dla niektórych polskich dziewczyn są mniej strakcyjni. Zagraniczni panowie mają większe środki finansowe, często są lepiej rozwinięci, jeśli chodzi o znajomość języków, wykształcenie, bardziej obyci w świecie... Ale Polacy doganiają, a niektórzy wyprzedzają obcokrajowców. A co do młodych dziewczyn... Z racji wykonywanego zawodu dużo pracuję w szkole. Dość często biorę udział w wymianach. I możesz mi wierzyć, że może podobni są. Ale na pewno młode Polki są dużo ładniejsze (co zresztą podczas tegorocznej wymiany stwierdzili młodziutcy Holenderzy). Oczywiście mówię o tych, które znają umiar w makijażu i ubiorze.

Gość rajjjjjjjjjjjjjjj
Od 2011 roku firmom zostanie ograniczone prawo do odliczenia VAT od samochodów z kratką - podaje "Dziennik Gazeta Prawna". Wszystko za sprawą nowych założeń do zmian w przepisach ustawy o VAT, które przygotowało Ministerstwo Finansów. Podatnicy nie odliczą również podatku od zakupu paliwa wykorzystywanego w takich autach. Obecnie można odliczyć podatek naliczony przy zakupie samochodów z kratką, tj. pojazdów samochodowych innych niż osobowe, o dopuszczalnej ładowności powyżej 500 kg i dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczajacej 3,5 tony, oraz paliwa do takich samochodów. To skutek wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE w sprawie polskiej spółki Magoora. W przyszłym roku od zakupu aut, również tych z kratką, będzie można odliczyć podatek do 60 proc. kwoty podatku na fakturze, nie więcej niż 6 tys. zł. Podatku od zakupu paliwa nie będzie można odliczyć wogóle. Takie regulacje zawierają założenia do projektu ustawy o zmianie ustawy o VAT oraz ustawy o transporcie drogowym. Jak informuje "DGP", ograniczenia w odliczeniu VAT dotyczące aut miałyby obowiązywać przez dwa lata, tj. do 31 grudnia 2012 r. Na zmianach tych zyska przede wszystkim budżet, a stracą podatnicy. Resort finansów szacuje, że tylko dzięki wprowadzeniu zakazu odliczania VAT od paliwa do samochodów w kasie państwa zostanie 1,8 mld zł. (ks/gazetaprawna.pl)

Gość karo20_____
gówo mnei to obchodzi - won z tym spamem

Gość golonko
Jesli miał bym oceniać moją urode to powiedział bym że jest ponad przeciętną, jednak nigdy nie zależało mi na tym żeby wyglądać z twarzy dla kobiety czy kogokolwiek ładnie, ale tacy jak ty,czyli jak to baby mówią przeciętniacy non stop przed lusterkiem siedzą, aż rzygać się chce

Gość tarara
viiiiiii- zapewniam cie ze jakby dziewczyny patrzaly tylko na urode to np ja bym nie byla z tym chlopakiem z ktorym jestem od dluzszego czasu. prawda taka ze chlopak musi umiec sie zakrecic jesli nie ma urody

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Wnioski sobie z dvpy wyjąłeś. Po pierwsze to mnie nie widziałeś na oczy, więc nie wiesz czy jestem przeciętny czy modelowo piękny. Po drugie nie wiesz ile siedzę przed lustrem - a jak już mam się zwierzać, to wolę sport i siłownię (nie mylić z koksiarstwem). Natomiast w Twoje deklaracje nie wierzę - chyba że jesteś aseksualny i nie zależy Ci na powodzeniu u kobiet.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Tarara, laski patrzą na urodę, ale jak najlepsi faceci są niedostępni, to biorą co jest. efekt jest taki, że przeciętni faceci też mogą znaleźć laskę - oczywiście tak samo przeciętną jak oni.

Gość tarara
chlopaki nie kloccie sie tylko sie nam pokazcie a my was ocenimy :D kulturalnie oczywiscie

Gość rajjjjjjjjjjjjjjj
Od 2011 roku firmom zostanie ograniczone prawo do odliczenia VAT od samochodów z kratką - podaje "Dziennik Gazeta Prawna". Wszystko za sprawą nowych założeń do zmian w przepisach ustawy o VAT, które przygotowało Ministerstwo Finansów. Podatnicy nie odliczą również podatku od zakupu paliwa wykorzystywanego w takich autach. Obecnie można odliczyć podatek naliczony przy zakupie samochodów z kratką, tj. pojazdów samochodowych innych niż osobowe, o dopuszczalnej ładowności powyżej 500 kg i dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczajacej 3,5 tony, oraz paliwa do takich samochodów. To skutek wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE w sprawie polskiej spółki Magoora. W przyszłym roku od zakupu aut, również tych z kratką, będzie można odliczyć podatek do 60 proc. kwoty podatku na fakturze, nie więcej niż 6 tys. zł. Podatku od zakupu paliwa nie będzie można odliczyć wogóle. Takie regulacje zawierają założenia do projektu ustawy o zmianie ustawy o VAT oraz ustawy o transporcie drogowym. Jak informuje "DGP", ograniczenia w odliczeniu VAT dotyczące aut miałyby obowiązywać przez dwa lata, tj. do 31 grudnia 2012 r. Na zmianach tych zyska przede wszystkim budżet, a stracą podatnicy. Resort finansów szacuje, że tylko dzięki wprowadzeniu zakazu odliczania VAT od paliwa do samochodów w kasie państwa zostanie 1,8 mld zł. (ks/gazetaprawna.pl)

Gość golonko
viiiiiiiiiiiiiii wiem, wiem, widziałem cię chłopcze z siłki, przecież masz fotkę z stopce na czarnym nicku:D

Gość VIII KOLEJNY LOVELAS
co pierdoli 3 po 3 jaki to macho :classic_cool: chlopie idz pokoksac bo twoje niewyparzona geba moze ci przyspozyc klopotow :classic_cool:🖐️

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Raczej nie widziałeś, bo nie mam tu czarnego nicku, a swoich zdjęć nie wstawiałem.

Gość golonko
to czemu piszesz "raczej" ?? trzeba napisać "na pewno" :)

Gość Adgjmptw
Pitolisz golonko ;) dla każdego wygląd twarzy jest ważny, bez względu na to czy ma do zaoferowania czy nie ma

Gość karo20_____
Ważne ,żeby zamoczyć węża .... :classic_cool: