Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda zawsze boli.

Polscy mężczyzni sa brzydcy- niestety.

Polecane posty

Gość do golonko
Obleśny jest ten typek, kogo on jara:D:D

Gość o nasza angielsko polska
grubaska brzydula mi mala wrocila w te skromne progi zo za zaszczyt :classic_cool:

Gość doo widzenia
najgorsze to takie fryzury gdzie grzywa włazi na oczy i włosy na szyi,kojarzy mi się to z flejtuchami, mysle tu o facetach, na króciutko jest jednak najlepiej

Gość Nieco
Eee, Brytyjscy faceci sa przystojniejsi od polaków. Za to brytyjki brzydsze.

Gość odp na pytanie
Musicie się pogodzić z tym że 99% ludzi jest przeciętna i brzydka :classic_cool:

Gość gggghfh
Portugalczycy Wlłosi

Gość Jaracz to taki metroseksual
dla Polek

Gość Dariiiiiiii
Atrakcyjne kobiety wybierają zawsze atrakcyjnych facetów. " Wybieraja tez bogatych brzydkich i zacislkaja zeby jak musza sie z nimi pieprzyc. Potrafia wypic pol butelki wina albo piwska przed seksem. Sa takie lachudry.

Gość Z kobietami to jest tak
Facet może być dla nich dobry, dawać im dosłownie wszystko..ale kochają i chcą się pieprzyć z tymi przystonymi..pięknisiami..jak mówią inaczej..to najzwyczajniej kłamią...brzydsi mają przejebane i tyle

Gość Z kobietami to jest tak
Ten cały viiiii czy jakośtak dobrze prawi..

Gość z brzydkimi kasiastymi sa tylk
dla kasy .a pija bo jak takiemu oblehowi robic buahhhahhhhahhaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Kobietka z Snickersa
Inaczej. Z kobietami jest tak, że wygląd ma znaczenie. Ale inne przymioty mężczyzny bywają nie mniej ważne.

Gość przymioty mezczyzny do love
kasa fajna morda i wacek kiedy te przymioty sa spelnione babsko traci rozum

Gość to sie zgadza
Wybieraja tez bogatych brzydkich i zacislkaja zeby jak musza sie z nimi pieprzyc. Potrafia wypic pol butelki wina albo piwska przed seksem. Sa takie lachudry. to zwykle kurwiszcza

Gość blackhawk
Najwiecej ladnych dziewczyn jest w Stanach:ladna skora,zeby,wlosy,wysportowane ciala i nie musza zakrywac tapeta twarzy,moga isc do sklepu w szortach i koszulce bez rekawow i nadal ladnie wygladaja.No i nie pala tak masowo jak Polki dzieki czemu przyjemnie pachna im wlosy,ciala i nie zionie z ust mix petow i gumy do zucia.Z ta nadwaga to tez jakies mity.Faceci tez sa w USA bardziej zadbani ,czysci i tez nie jedzie od nich fajkami!

Gość kola kao
Owszem polscy faceci są brzydcy! Zgadza się . Najbardziej JEDNAK razi mnie w polskich facetach to,że rzadko,który z nich widział mydło.Smród nie do wytrzymania, brudne skarpety, koszulki, ja nie wiem skąd sie biora takie brudasy w dobie tego,ze mydło kosztuje 90 groszy i woda jest dostępna ogólnie.Mieszkam w mieście wojewódzkim na pd. Polski hehe, I od czasu kiedy wrócilam do domu rodzinnego na wakacje nie zauważłam ŻADNEGO zadbanego faceta o inteligentnym wejrzeniu. Makabra,kobiety owszem są bardziej zadbane ale mało takich, po których widać ,że mają klasę. Niestety jak zauważę przystajnego czystego chlopaka to na 80% to obcokrajowiec.

Gość bronek z wronek
kola kao to strzel se w łeb albo wypieprzaj z kraju

Gość kola kao
myłeś sie dziś bronek:D????

Gość bronek z wronek
Absolutnie nie, założyłem hodowle grzybów pod pachami, a co? nie wolno mi? demokracja przeciez jest:)

Gość kola kao
no właśnie skarpety pewnie aż sztywne od brudy,a grzyb w butach szaleje.uroczy:)

Gość Polakom brak kasy na wszystko
Dlatego chodza jak Ferdek Kiepski.

Gość jak widac to nie jest
palaca kwestia dla nikogo tutaj :D "zaloz top o tym czy polscy faceci i kobiety sa inteligentni no ale to juz was nie itneresuje, co samo w sobie jest odpowiedzia na takie pytanie ja już załozylam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4547971& amp " co mnie nie dziwi 🖐️

Gość to juz wiem skad te opinie
"Najbardziej JEDNAK razi mnie w polskich facetach to,że rzadko,który z nich widział mydło.Smród nie do wytrzymania, brudne skarpety, koszulki, ja nie wiem skąd sie biora takie brudasy w dobie tego,ze mydło kosztuje 90 groszy i woda jest dostępna ogólnie.Mieszkam w mieście wojewódzkim na pd. Polski hehe, I od czasu kiedy wrócilam do domu rodzinnego na wakacje nie zauważłam ŻADNEGO zadbanego faceta o inteligentnym wejrzeniu." z kim ty sie zadajesz? :D ale teraz juz rozumiem, te wszystkie opinie biora sie od tych co pochodza z jakichs wiosek, gdzie faceci owszem, myja sie, jak roztopy przychodza 🖐️ wyjedzie taka do wiekszego miasta i wyciaga wnioski, ze polak to taki a taki a wystarczylo zmienic otoczenie

p.s. przykladem na wysokie, zbyt wysokie mniemanie o sobie i typowo polskie podejscie do tych spraw jest niejaki golonko - i wklejony przez niego oblech na zdjeciu no przykladem na zbyt wysokie mniemanie to mala mi jest akurat :D

Gość niestety takie są fakty
przede wszystkim zaniedbani i aseksualni albo obleśni takich sensownych fajnych pociągających wizualnie a nie kasowo niestety mało

powtarzam, zmiencie towarzystwo wasi koledzy nie musza byc jak wasi ojcowie, naprawde, wystarczy zmienic srodowisko ;)

Gość Kola kao
hehe nie jestem z wioski tylko z miasta wojewódzkiego na pd. Polski, zapraszam do przejazdu komuniakcją miejską bo śmierdzą wszyscy tak jak pisał Susskind w Pachnidle "królowa jak strara koza a król jak cap". Obserwacja moja była ogólna. i w Stolycy też smierdza heheh i to jak.

Gość smierdza zapachem z biedronki
:D:D:D:D:D

Gość Przecietny Polak
ma zolte zeby ohydne zaniedbane stopy z paskudnymi paznokciami-co widac latem...fuj ubiera sie na bazarze u chinczyka a dezodorant czy perfumy kupuje w tesco