Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda zawsze boli.

Polscy mężczyzni sa brzydcy- niestety.

Polecane posty

Gość no coz................
Np. Romy Schneider NIEMKA jest dla mnie idealem kobiety! Dodam, ze sama jestem kobieta, a Romy jest dla mnie idealem

O Polacy są przystojni. na widok niektórych aż mi dech w piersiach zapierało ;). A tak w ogóle to najwięcej na świecie jest przeciętnych ludzi, bo tak jest skonstruowany świat. Wszelkie wybryki natury czy to pod względem urody, czy intelektu, są eliminowane. Przeciętność rządzi.

Gość brad pitttt
O, ta Roma jest fajna :classic_cool:

Sandra Bullock też ma niemiecką krew, przynajmniej po matce, a też jest piękna :).

Facet nie musi byc super przystojny, musi byc ciekawy. Pieknisie na dluzsza mete so nudni. Tarara----moge cie zapewnic, ze figure mam niezla, ale co to kogo obdzodzi?? A juz na pewno nie w tym temacie.

Gość brad pitttt
Ale cos wam powiem - Polkom się podobają latynosi i ciemne typki :) bo pcoiaga nas to co inne - blondynka chce byc czarna , czarna chce byc blondynką ... to samo kobiety z ameryki poludniowej , strasznie lubią blondynów ... tylko czemu nie slyszy sie,zeby kobiety leciały na polskich facetów ?

Gość tarara
sandra mi sie nie podoba- kwestia gustu, jak wszystko zreszta. dodam od siebie ze po Polkach mozna oceniac to jak sa zadbane a nie urode sama w sobie bo wiadomo ze np do Brazylijek bedzie nam zawsze daleko chocby z tego wzgledu ze sa tam bardziej opalone a i chirurgia plastyczna ma tam "wziecie"

Heidi Klum, chociaz jej nie lubie, musze przyznac, ze jest naprawde piekna

Gość brad pitttt
w Ameryce Płd - kobiety które maja troche grosza ida na operacje :) A niby skąd tyle Missek ? Wenezuela, brazylia,argentyna .

Gość tarara
no coz................ - kiedys nosilam rozmiar 40 a teraz 34 i dlatego to ujelam bo chcialam przekazac ze najwyzszy czas aby co po niektore dziewczeta ruszyly tylki i zrzucily to sadelko ktore wystaje ze spodni zamiast pisac o chlopakach. to kobiety z zalozenia powinny byc zgrabne a faceci wystarczy jak sa "czysci". Mnie juz raza te otyle polki ;/ Potem turysci z innych krajow przyjezdzaja, widza takie pasztety i mowia ze wszystkie polki sa brzydkie................ Brad pitt- chyba nie masz racji bo mnie latynosi nie kreca i wole brunetow a sama jestem brunetka. to chyba bardziej faceci lubia kobiety o innej urodzie

Gość karo20_____
Wy gadacie o kobietach ,a autorka pisała o facetach ! Co ja moge powiedziec, z wyglądu sa przecietni , z charakteru to samo . Ale jak wszedzie znajda sie wyjątki

Gość golonko
MsWhite a ty miślisz, że facet jak jest brzydki z gęby to się tym przejmuję? powiem ci, ze mało:) druga sprawa jest taka, że kobiety jeżeli dbają o siebie, to robią to dla facetów, natomiast facet jak dba o swoje ciało, chodzi na siłownie itp. to wbrew pozorom, nie robi tego dla kobiety, tylko żeby lepiej od innego samca wyglądać, tak jak w przyrodzie, taka pozycja w stadzie:)

No właśnie, to chyba w Argentynie albo Wenezueli dziewczynki z bogatych domów chyba na 15te urodziny dostają pieniądze na operację plastyczną. Urody blondynki i brunetki nie można porównywać. Jedni wolą taki inni ten drugi typ urody. To tak jakby porównywać wypoczynek w górach i nad morzem.

Gość gorguś mikryzancjusz
bardzo przykre jest to co zostalo napisane w tym topiku przez jego autorkę. Naparwdę mnie to zabolalo. Uważam, że jak prawie każde uogólnienie jest nieprawdziwe. Mam 35 lat, moze nie jestem przystojny,ale bardzo podobam się kobietom. Wcześniej tak nie było, to hcyba wyniklo z przypływu gotówki, pewności siebie, wykształcenia wlasnego stylu i dojrzalosci. Mam wlasną firmę, dość duzo zarabiam jak na polskie warunki, ubieram się naprawdę dobrze, zarówno ubrania, fryzurę, kolorystykę nakreślił mi specjlalista od wizerunku i wizażysta (to konieczne z uwagi na moją pracę, obsluga finansowo-prawna społek kapitałowych), od butów po fryzure. Bardzo duzo kobiet ogląda się za mną na ulicy. I to czesto dużoooo mlodszych. Nie jestem pustakiem, sam nie wiedzialem jak styl wizerunku określić, wiec skorzystalem z pomocy specjalsty tak jak ktoś kogo boli ząb korzysta z pomocy dentysty. To co napisałaś dziewczyno jest okrutne, bezmyślne,głupie i wyjątkowo niemiłe. Powinnaś się zastanowić nad tym, piszę serio.

Gość no niestety ale
polscy mężczyzni nie są urodni, ani zadbani:) albo łyse 'karki' - dresy, albo podtatusiale wąsacze z brzuchem piwnym. a to dlatego, ze slowianska uroda (okragla/owalna twarz, pelne rysy, jasna skora) sprawdza sie raczej tylko w przypadku kobiet:) dlatego Polki, Czeszki, Slowaczki itd uchodza za bardzo atrakcyjne, bo maja delikatna slowianska urode, i za zgrabne/niewysokie. nie zgodze sie co do Brytyjczykow - mieszkam w UK i widuje wielu przystojnych, zadbanych, interesujacych mezczyzn. nie sa zbyt wysocy, to fakt, ale i od tej reguly sa wyjatki. resumujac - polscy mezczyzni to brzydale w wiekszosci:( ZADNA narodowosc plci pieknej nie jest nimi zainteresowana- a Polki sa z nimi, chcac nie chcac.

Gość karo20_____
podpisuje sie pod postem wyżej . Slowianska uroda TAK -a le w przypadku kobiet u facetow to nic specjalnego .

Gość tarara
"resumujac - polscy mezczyzni to brzydale w wiekszosci ZADNA narodowosc plci pieknej nie jest nimi zainteresowana- a Polki sa z nimi, chcac nie chcac." w tym przypadkunie chodzi o urode tylko o to ze mezczyzni innej narodowosci leiej zarabiaja. niektorzy cyganie sa ladni a jednak polka nie marzy o slubie z romem....

Tak, kobiety. Dlatego wcześniej napisałam Słowianki. Natomiast z Europy większości kobiet podobają się Niemcy, Norwegowie, Duńczycy i Hszpanie.

Gość karo20_____
Teraz będziecie się targować którzy lepsi :classic_cool:

Gość tarara
ja nie wiem jak sie moze komus podobac Ronaldo :( moim zdaniem to "piczka" mowiac brzydko. przypuszczam ze tylek sobie podciera rozowa chusteczka higieniczna o zapachu jasminu

Gość karo20_____
Ten z fotki przystojniak ? z której strony ?

Gość tarara
golonko- mi sie on nie podoba ;/ nawet nie wiem kto to jest

Gość golonko
nie mówie, że przystojniak wręcz przeciwnie, ale wielu facetów to jest idol do naśladowania

Gość karo20_____
nic dziwnego ,jesli mają takich idoli :o ten pan jest okropny, wygląda jak mój agent ubezpieczeniowy :classic_cool:

Gość zdecydowanie nie podoba mi sie
jeśli się na nim faceci wzorują, no to nie dziwię się dlatego większość polaków ma takie ryje 🖐️

Gość karo20_____
a co do gęby- typowy Słowianin - pełna twarz , braz wyraznej zuchwy , zakola ,ciemny blondyn.

Gość on jest przystojny
lol idz sie utop chlopcze

Gość zdecydowanie nie podoba mi sie
dlaczego*