Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiedobraBlondynka

Już nie wytrzymam

Polecane posty

Gość NiedobraBlondynka

Nie mogę juz wytrzymać, bo nadal siedzi we mnie tamto uczucie. Tak jestem idealistką i myślałam że to miłość życia choć tak często mnie ranił. Nie poradzę sobie , wiem to. Oddałabym wszystko, by odwrócić czas. Wiem, że tu miliony tamtych wpisów. Dla mnie jedynym wybawieniem z tegowszystkiego jest śmierć chyba.

Gość nie, ale ja
co za koszmarna z ciebie musi być kobieta, że trzymasz się takiego popaprańca i w dodatku, z jego braku xhxesz umrzeć :P szkarado, żyj dla siebie, zmieniaj świat wokół siebie, żmień siebie, zadbaj o swoją sferę ducha bo jak dotąd jesteś degrengoladą gówna utaplanego majonezem, a to nie wygląda atrakcyjnie. gdzieś tam pod tym gównem, którym się otoczyłaś ze wszystkich stron, bo nie wyobrażasz sobie życia bez niego ;) siedzi biedna, wynędzniała kobieta, która boi się pomyśleć o strzepnięciu z siebie tego gówna, umyciu się solidnie i zaczęciu wszystkiego od nowa bez tego człowieka, który cę w to gówno wpakował. rozejrzyj się, świat bez niego nie zginął, ty też nie, jeśli się w porę opamiętasz.

Gość rttreret
Ale o co w ogóle chodzi?

Gość NiedobraBlondynka
próbowałam, dbałam o wszystkie sfery, znalazlam wiele nowych zajęć, pracę. Nigdy nie będę w pełni szczęśliwa. Dla mnie już nie ma ratunku.