Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stringoman

do dziewczyn noszących stringi

Polecane posty

Gość stringoman

Czy depilujecie się między pośladkami? Widziałem ostatnio laskę w stringach, której wystawały włosy z tyłka i było to okropne.

Gość karo20_____
:O

Gość FallenAngell
to zależy od dziewczyny..ja np się depiluje bo lubie być cała gładka;-)

Gość ja sie nie czuje jak
10 latka kiedy jestem cala wygolona :O nawet do glowy by mi nie przyszlo w taki sposob pomyslec o sobie :O czuje sie czysto i gladko po prostu :O a mojemu mezowi obojetne czy jestem wygolona na zero czy mam paseczek czy jakis wzorek. a pedofilia jest w glowie a nie ciele :O chory czlowiek nie podnieca sie tylko lysa pitka dziecka :O

Gość trelemorele111
ja się depiluje, ponieważ jak zabawiam się z chłopakiem i on mnie dotyka po tyłku to nie wiem jak dla was ale ja wole być pewna że on nie czuje obrzydzenia..

haha w stringach czy nie, cialo dziewczyny powinno byc gladkie ;D wszedzie ;] a wyjatkiem np rąk. chyba ze jakas ma grube geste i czarne wlosy na rekach to niech tez goli.

Gość eeee37294
zgadzam się.. zawsze na piździe zostawiam jakis wzorek.. facetów to podnieca;-)

Gość stringoman
Drogie Panie i Panowie! widzę, że temat zszedł na włosy na cipce. W obecnych czasach większość kobiet dba o siebie w tym miejscu i to jest oczywiste. Chodzi mi jednak o to, że część z nich dbając o cipkę zapomina o włosach w pupie i właśnie to jest niefajne. A apropos dorosłości to nikt nie uznał prawnie czy trzeba mieć tam włosy czy nie, jak ktoś chce się ogolić na zero to dlatego, że mu się to podoba i nie ma to nic wspólnego z pedofilstwem. Rozumując w sposób very proponuję Paniom zapuścić włosy pod pachami, bo przecież w końcu łyse pachy również mogą kojarzyć się z dziećmi.

Gość Kay Skarpetta
sznurowadła sa do butów - tyle w temacie:)

Gość stringoman
Czytam ze zrozumieniem i moja wypowiedź dotyczyła tolerancji dla osób, które depilują się tam całkowicie, ponieważ nie lubią mieć żadnych trójkącików, paseczków i innych cudów, co w tym złego? :)

to nic złego, wolnosć Tomku... chodzi o to, ze nie po to dojrzewałysmy, żeby zatracać w sobie, jak to określiłam wczesniej - znamię kobiecosci, dojrzałosci. Nie uwazam, zeby pasek należał do kategorii "cudów niewidów" ;D Jak sie tam dotykam, lubie czuc cos co swiadczy o tym ,że juz nie jestem dziewczynką a pannicą w słusznym wieku.

Gość ale dojrzalosc to nie
kwestia owlosienia na cipce czy gdziekolwiek indziej :O na pozadanie drugiego czlowieka sklada sie wiele innych rzeczy niz tylko ograniczanie sie do wlosow narzadow rodnych, jak w ogole trzeba byc skrzywionym psychicznie by pozadanie, doroslosc, podniecanie sie sprowadzac do wlosow na cipce? :O vera polecam lekture ksiazek psychiatrycznych i psychologicznych z zakresu pedofilii, bo to co wypisujesz nie tylko swiadczy o twojej totalnej ignorancji i co z tym idzie kompletnego osmieszania sie ale i o twoim skrzywieniu na tle samej pedofilli, skoro podejrzewasz o takie sklonnosci innych na podstawie ogolonej na zero cipki :O

Gość Bella Bellucci
vera ma racje.. a te co sie depilują na zero...to lenie:P bo jednak zrobienie sobie trójkąta paska..wymaga czasu, dyscypliny:)) pedofil..nie patrzy na twarz..tylko na narządy..one wywołują u niego podniecenie..inaczej pedofil nigdy nie wział by dziecka...jemu zalezy tylko na swojej satysfakcji... w aktach tez ładniej jak kobieta ma cos..czy pasek czy trójkącik. znam jednego faceta męża koleżanki (ona mi to po drinkach które piłysmy 3,5 roku temu zdradziła) ze facetów łyse nie podniecają..wiec ja stwierdziłam w myslach, ze pewnie mowi na własnym przykładzie. Czyli jej męża. Moze ona lepiej wygląda z paskiem niz na zero. I nie jest to jej 1 partner sexualny.

Gość Bella Bellucci
do pedofil.. a co ty myslisz, ze kobieta 18 czy 25 letnia nie moze miec niewinnosci dziecka w ruchach? setki takich.. tez uważam, że to wygalanie się to jednak jest na plus dla pedofilii.. facet ma byc wygolony, kobieta nie. Bo pedofile to sami faceci!!!! a facet to wzrokowiec..wiec patrzy na narządy...ja obejrzałam video...jak pedofil mówił..baw się...wez łopatke..bo dziewczynka 4 latka była goła i bawiła sie na plazy..a on ja kamerował..i co było na 1 planie? nagi narząd..taki sam jak u wygolonej kobiety...Nie kamerował jej niewinnych ruchów..a własnie TO.

Gość Bella Bellucci
pedofil wybiera dziecko bo jest słabsze...nie powie nikomu- łatwiej je zastraszyc a wybiera je sexualnie bo..ciało ma gładkie..nie to co u kobiet starych...np 30 letnich... i podnieca sie własnie tym, że góruje.

Gość Bella Bellucci
perwersja ma byc wygolony bo wtedy ma większego:) np ma 15 cm to jakby miał 16-17 cm itp:) lepiej dla faceta, takie złudzenie optyczne;)

Gość bella powinnas sie leczyc
albo zglosic po nagrode Nobla :D jak juz doksztalcisz sie w zakresie psychologii pedofila to moze porozmawiamy, jak narazie nie ma o czym bo jak cale zyebanie psychiczne sprowadzasz do ogolonej czy nie cipki to nie ma zadnej dyskusji.

Facet powinien być męski. Może sobie trochę skrócić jak są upały, ale to wszystko. Ogolony na zero wygląda po prostu brzydko i niemęsko. Zwłaszcza jak ma owłosiony tors. Na torsie normalnie włosy i nagle w pewnym miejscu gładkie ciało :o