Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany na smierc 26

Kupie i przedawkuje specjalnie by top zakonczyc

Polecane posty

Mam wiele problemow i nie widze mozliwosci wykjscia a z nich..przede wszytkikm boli mnie serce..zostawola mnie kobieta ktora byla dla mnie wazniejsza niz ja sam.......Zamierzam sie zabic ale nie wiekm jak kupie nakrkotytki i przedawkuje...taki mam plan..a czemu o tym [pisze?sam nie wiem..moze czekam az ktos i to pdrazdzi bo wglebi duszy chce zyca le sie boje..a moze niekogo nie mam i chce sie wygadac......Tak naparwde..chce zyc..ale nie mam sily:(kazdy nastepnmy dzien jest tak samo szar ehhh

Bo życie jest szare długie i do dupy... Zupełnie jak srajtaśma. Czas przywyknąć. Ale żeby się zabijać przez kobietę... Bez sensu chodzi ich po ulicach tyle że znajdziesz sobie następne dwie na miejsce tej jednej. Rozumiem że cie boli ale trochę dramatyzujesz chyba.

Gość smam maamaa
Przybij piatke.Mam tak samo.POdziel sie ze mna.Albo poieszmy sie razem.Dla mnie zycie tez stracilo sens.MImo ze mam dziecko nie jestem szczesliwa.Brak pelnej rodziiny dobija mnie.

oj samotna:(......masakra...starcilem dziewcznyne..prace...pioeniadze...ehhh..zycie bywa okrutne

nie sjetsm niezalezny...a kocham swoja ex..ona ma 2ke dzeci ale i tak ja kocham....nieazne..nic n ie ejst wazne.....ona jest starsza....majetna..ja biedny bez dzieci..nieaze..ja kocham ja a nie jej pieniadze...a tearz starcilem motywacje...wzytsko..starcielm siebie..nawet siebie nei poznaje..maparwde mam zamair pzredawkowac..nigdy nie bartlem narkotykow chce 1wsszy i ost.raz

Gość smialo :D
go kill urself, tylko daj znac kiedy

jak najszybciej

Gość Grzegorek86
stuknij sie mocno w głowe człowieku, i nie mow ze nie masz siły i motywacji, zeby sie zabic, a o tym wlasnie mowisz, czlowiek potrzebuje ogromnej siły, bo słabeusz nie jest w stanie tego zrobic!, wiec zbierz tą cala energie i bunt i wykorzystaj na cos porzytecznego, najlepiej w prace nad Sobą! nic nie zmieni sie od razu, nie spiesz sie, powoli, malymi kroczkami robiac i znajdujac kolejne rzeczy dajace odrobine chociaz satysfakcji i szczescia. jezeli jestes inteligentny, a wyglada na to ze tak, skoro szukasz pomocy w internecie, to topik nadaje sie do zamknięcia. i niech zaden idiota dla zartu nie daje głupich rad !

Może od razu " złoty strzał"? Mniej boli i na pewno nikt cię już nie uratuje. Jesteś młodym głupim człowiekiem, pomyśl o tych, którzy całe życie spędzają na wózkach lub są przykuci do łóżek. O głupią kobietę chcesz się zabijać? Nie ta to następna, a jeśli chcesz poczytać o prawdziwej tragedii rozstania, wejdź na temat " Mam 30 lat i jestem wdową, prędzej bym się diabła spodziewała" Może to cię otrzeźwi. Wiesz gdzie ta twoja laska będzie miała twoją śmierć? W głębokiej d***e. Będzie się szczycić, że taka jest wspaniała, że jakiś baran się o nią zabił. Tyle w tym temacie mam do powiedzenia.