Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaaa

fatalne ZAUROCZENIE ?

Polecane posty

Gość zauroczonaaaa

Witam was. Jestem w rozterce, pewnie dla wielu z was będzie to kolejny śmieszny post, liczę jednak, że znajdzie się kilka osób które w pewien sposób mi pomogą, choćby radą. Otóż poznałam faceta na jednym z portali randkowych. Jest z mojego miasta. Spotkaliśmy się tydzień temu. Na pierwszym spotkaniu zaprosił mnie na pizze i do domu, obejrzeliśmy filmu i troche przytulaliśmy. Nastepnego dnia przyjechał po mnie i spędziliśmy razem wieczór oraz noc. Przez nastepne dni było tak samo, spędzaliśmy czas u niego w domu. Dodam, że jest wolnym facetem i zapraszajac mnie do domu nie ukrywał przed rodzicami(mieszka z nimi w domku). A więc po ok. 4dniach widywania się oznajmił, że chciałby bym i tego wieczora z nim była, bo w najblizszych dniach będzie miał zapierdziel w pracy i nie da rady się zobaczyć. Przez pierwsze dwa dni "zapierdzielu" w parcy nie odezwał się w cale. Postanowiłam odezwać się pierwsza i zauważyłam że nie był zbyt chętny rozmawiać. Dziś jest sobota odezwał si e w stylu :"jak się masz " spoko? to dobrze, ja zmykam biegać i na nocke do pracy ". Dziwne dla mnie jest to że gg ma w komorce non stop wlaczone i nie odezwie sie wcale :/ Zaiskrzylo między nami, kurcze zauroczylam się nim. Czy to możliwe bym podobała mu się tylko przez pierwsze dni znajomosci a teraz juz nie ? dziwne to dla mnie, bo widac było ,że mu sie podobam.

podobałaś się. Póki nie weszliście razem do sypialni