Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkailka

Możecie mi coś poradzić?

Polecane posty

Gość Kamilkailka

Cześć Dziewczyny. Dostałam propozycję pracy jako modelka. Mam 171 cm wzrostu i ważę 51 kg. Niestety to jest za dużo i muszę zrzucić przynajmniej 3 kg. Nie znacie może jakiś lekkich, zdrowych i pożywnych produktów? Do tej pory jadłam wszystko w ogromnych ilościach, potrafiłam nawet zjadać na noc chleb z ulubionym swojskim smalcem... Teraz już mogę sobie o tym pomarzyć... Będę wdzięczna za rady.

Chwalisz sie czy co? Juz zakladalas ten temat. To fajnie ze dostalas prace. Jako modelka to powinnas doskonale wiedziec co robic. Znac sie na dietach i dokladnie znac swoje cialo. Przestan juz z tym , bo nudne. Modelka od siedmiu bolesci. To Ty powinnas udzielac w takich sprawach porady. Powinnas smigac w tym temacie. Ja wiem, ze modelki maja scile okreslona diete i indywidualny trening.

Gość Kamilkailka
Niczym się nie chwalę, bo nie ma czym. I nie zakładałam podobnego tematu. Po prostu zapytałam, nie wolno?

"Mam 171 cm wzrostu i ważę 51 kg. Niestety to jest za dużo i muszę zrzucić przynajmniej 3 kg." A te jełopy co każą się odchudzac to czy bedą płacić na zus jak zachorujesz?

przestań jeść chleb z ulubionym smalcem. Powinno wystarczyć