Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babciachrapcia

Pytanie do kobiet, Chrapiecie w nocy?

Polecane posty

Gość babciachrapcia

Odkąd przytyłam co noc chrapie,czasem samą siebie budzę,wstydzę się przed mężem,on nie chrapie,wstydzę sie nocować u znajomych. Poradźcie coś kobiety :(

Gość babciachrapcia
Pomóżcie kobiety!!! Już mi dziecko mówi że chrapie jak stary chłop,nawet jak leżę na boku :(

Gość Halinkaaa
ja jestem gruba też , i chrapię jak smok ale nikt mnie nie chce , więc nie mam się przed kim wstydzić :))))))))))) chociaż ostatnio musiałam mojego kochanego pieska oddać bo w nocy szczekał, z mojego powody i sąsiedzi byli wściekli a ja przecież nie schudnę i nie przestanę chrapać !

Gość babciachrapcia
Pewnie ma,kiedy byłam szczupła nie chrapałam :(

Gość babciachrapcia
Halinka,rozśmieszyłaś mnie tą historyjką z pieskiem

Ja też chrapię a jestem szczupła :P Ale nie wstydzę się tego, wręcz przeciwnie śmieję się z tego, zawsze jak u kogoś nocuję, to żartobliwie ostrzegam, że chrapię ;) A w dodatku śmieję się przez sen jak śni mi się coś zabawnego :D nie gadam, nigdy mi się to nie zdarzyło, ale śmieję się często

Gość babciachrapcia
Staram się,ale co mi się uda zrzucić parę kilo,zaraz wraca z nawiązką. Przykład: Trzymam dietę,codziennie jeżdżę na rowerze przez godzinę,bierze mnie grypa,parę dni leżenia z gorączką i zero apetytu,kiedy wracam do zdrowia,zaczynam jeść NORMALNIE i kilogramy z godziny na godzine rosną.

Gość babciachrapcia
ambi pur fajnie że bierzesz to na wesoło,dla mnie niestety to dramat,ja w nocy dzieci budze,a jedno mam maleńkie,to się boi,w szpitalu po porodzie wstydziłam sie zdrzemnąć między karmieniami, w sali oprócz mnie 5 innych matek w tym tłum odwiedzający w efekcie wyglądałam jak zombii,byłam naprawdę wykończona....

Babciachrapcia - poże pomoże coś takiego jak krople Asonor ? Mojej znajomej pomogło :P

Gość babciachrapcia
nemezis* dzięki za rade -sprawdzę i popytam w aptece,a ma ktoś może jakieś babcine sposoby?

chrapanie to najgorsze co może być ;| to się powinno leczyć! nienawidzę chrapania, wszystko zdzierżę ale tego nie zdzierżę, na szczęście mój chłopak nie chrapie

Gość babciachrapcia
Moi rodzice też chrapią,zwłaszcza ojciec,tragedia.....może to dziedziczne? Nie mam pojęcia.......