Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnoręczna biżuteria

potrzebująca pytająca

Polecane posty

do tej pory kupowałam półfabrykanty w sklepie w moim mieście. ostatnio sklep mi zamkneli. chciałam kupić na allegro a tym tyle ofert...możecie polecić jakiegoś sprzedawcę???

pomylił mi się temat z nikiem:(moze jednak ktoś podpowie

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też kupuje półfabrykanty na Allegro, polecam korallo.pl , na Allegro też sprzedają. Powiem szczerze, że zawsze wszystko było w porządku u każdego sprzedawcy, żaden mnie nie oszukał czy coś, opórcz jednego, bo sprzedawał niby kryształki Swarovskiego, a tak na prawdę to były zwykłe szklane kryształki, nawet pomalowane z wierzchu farbą, żeby wyglądało na efekt AB, taka tęcza..

Polecam tez konto _malachit_ ja byłam zadowolona z zakupów u nich, do tego szybka przesyłka.

Więc jeżeli gdzieś zobaczysz kryształki, takie jak te i podpisane, że to Swarovski, to sprzedawca niestety kłamie, ja dałam się nabrać... http://www.korallo.pl/index.php?p5217,kr0047-oponka-fasetowana-crystal-ab-14mm

dziękuję za wszystkie podpowiedzi. może nie tyle boję się ze ktoś mnie oszuka ale nie mam siły wyszukiwać w tych wszystkich sprzedawcach tych, którzy mają przyzwoite ceny, duży asortyment i porządne produkty. na pewno zadam się na Cieie. dziekuje jeszcze raz:)

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Co do cen to na ogół wszędzie są podobne, ja nie zauważyłam jakichś większych różnic... chyba,że w cenach przesyłek, czasem są drogie. aha i czasem kryształki Swarovski też niektórzy sprzedają je drożej, ale ceny można sobie porównać przecież w Allegro. Pozdrawiam! :)