Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniady brunet

Czemu Polki lecą tylko na blondynów o niebieskich oczach?

Polecane posty

Gość Kristiano Ronaldo
buhahahahaha, ejjjj, a macie jakiś pomysł skad sie bierze fenomen ch. ronaldo?? bo dla mnie wyglada jak tani rumun, czemu on niby taki seksowny i w ktorym miejscu?? :D

Gość sniady brunet
Nie wkrecam, przeciez mozna to łatwo sprawdzic. Czy widział ktos sniadego bruneta z ładna dziewczyna? Nie wliczam w to sławnych i bogatych. 🖐️ Ja nie, zawsze sa z dziewczynami bardzo brzydkimi i grubymi. 🖐️ Jak juz to na taka ma szanse brunet jasnooki o jasnej karnacji. 🖐️

Gość Kristiano Ronaldo
ojoj, ja kiedys byłam zakochana w śniadym brunecie ale mnie nie chciał :o teraz jestem z blondynem niebieskookim ktory mnie chce i ja go tez. i tak jest dobrze :)

Gość o kurkaaaaaa
a ja mam i na innego nigdy bym nie zamienila sniadego bruneta i koniecznie musi miec maly brzuszek:) niebieskoocy bladyni nigdy mnie nie rajcowali

Gość sniady brunet
Tylko brzydkie kobiety biorą sobie sniadych brunetów. 🖐️ Nalezy rownież dodać, że wczesniej też ich odrzucają. Dopiero kiedy zdadzą sobie sprawe, że nawet rudy ich nie chce, kierują swoje oczy na sniadych brunetów i potem zyją z nimi, jednoczesnie sie brzydzac i marzac o wysokim niebieskookim blondynie. 🖐️

Gość cola -takiemu Rnaldo moglabys
wylizac dupe, co najwyzej;) albo wypic jego sperme:classic_cool:

Gość sniady brunet
Czemu Cie wkurzyłem? Lecisz na niebieskookich blondynów, wiec mój tekst Ciebie nie dotyczy, jestes kobieta atrakcyjna. 🖐️ Zreszta pisze tlko prawde. 🖐️

Lecę na blondynów ale większość moich koleżanek woli śniadych brunetów a otaczam się atrakcyjnymi kobietami. Dziwie się więc czemu masz takie zdanie. Każdy mężczyzna jest przystojny w pewnym sensie... bez znaczenia na kolor włosów. :)

Gość coIa light jakbyś pytał
moge zjesc jego kupe

Gość coIa light jakbyś pytał
jestem cipa otwarta na chooja Ronalda:classic_cool:

Gość sniady brunet
Widocznie Twoje kolezanki dostawały wczesniej kosze od niebieskookich blondynów, bo jednak nie sa tak atrakcyjne jak Ci sie wydaje. 🖐️ Troche to smutne ze nie ma sie szans u ładnej i wartosciowej dziewczyny tylko przez włosy oczy i karnacje. 🖐️

Gość Cristiano RonaIdo
👄

Gość hahahaha hahh hhhhhaaaaaa

Gość o nieeee
pierwsze słyszę - blondyni....fe

Gość Kluskowa Kluska ;P
o mamma mia.... ale prowo :D ale fakt, blondasy gora :P

Ja nie lubię blondynów, a już nie znoszę niebieskookich facetów... Brrrr...

BLONDYN Z NIEBIESKIMI OCZAMI ... KOJARZY MI SIĘ Z GEJEM... CHOĆ TO NIE ZNACZY ŻE WSZYSCY NIMI SĄ. MI OSOBIŚCIE NIE PODOBAJĄ SIĘ TACY FACECI, NIC NA TO NIE PORADZĘ... ALE NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NA MNIE NIEBIESKOOCY ...

Gość ahaheheheehehe.....
"Drugi był niski, kuleczkowaty, miał ciemne włosy i ciemne oczy- był śniady" Wygladal jak ten z reklamy Tesco? :D

Gość fdgdgdfgdfgdfgdfg
ineska i nawzajem

E to jakiś stereotyp;) Mi się podobają właśnie blondyni z brązowymi oczami....po prostu bajka;) Ale ciężko takich znaleźć;) Kiedyś takiego jednego poznałam i mu powiedziałam, że ma bardzo niebanalną urodę; wiecie co on na to? Że nosi soczewki, bo naturalnie miał niebieskie oczy właśnie. Dlatego nie zgodzę się z Tą teorią. Ja natomiast też chętnie zmieniłabym swój naturalny, ciemny kolor oczu na jasny - nawet sobie wypatrzyłam soczewki na szkla.com - ale boję się, że to nic nie pomoże....

Ja tam wole facetów z ciemnymi oczami :) Mogą być blondynami, brunetami rudymi, aby mieli ciemne oczy :)

Gość Bladość
Przeważnie jest tak, że białe kobiety wolą białych, jaśniejszych? mężczyzn czyli jasnowłosych i jasnookich. Te z mieszanymi genami (czyli przeważnie ciemne) wolą ciemnych, odsetek kobiet lubiących ciemnowłosych jest więc przeważający wieć jeżeli żadna cie nie chcę to nie przez twój kolor włosów tylko jesteś prawdopodobnie ochydny, brzydki i tępy, to wszystko :) Ktoś tu pisał, że blondyni kojarzą się z gejami itp, mi ciemnowłosi nie kojarzą się w ogóle z Europejczykami, wyglądają raczej jak Azjaci, nigdy nie wiadomo kto był ich przodkiem, a rudzi i blondyni? To już pierwsza liga ;) i oczywiście najbardziej za to nienawidzonaa i podlona, zemsta za II WŚ ;) Jak np kawały o blondynkach.