Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jeszcze raz

Ukryta kamera przy niani?

Polecane posty

Gość to jeszcze raz

Używacie czegoś takiego? Gdzie najlepiej ukryć kamerę? I jaki sprzęt polecacie?

Gość Bez sensu. Aż tak jej nie
ufasz? Skoro tak, to weź od razu Ukrainkę, bo chodzą słuchy że są świetne i wyrabiają 110% normy. Poczytaj komentarze rodziców na necie. Ja bym im zaufała. To przeważnie bardzo pokorne kobiety z biednych wsi, które dostały swoją wielką szansę od losu, więc starają się jak kto tylko może.

Ja bym przez pewien czas na pewno sprawdzała nianię kamerą, ale nigdy bez jej wiedzy iz gody. Jeśli się nie nadaje to a) nie zgodzi się na kamerę b) przez np. miesiąc nie będzie w stanie ukryć swojej niechęci czy braku cierpliwości do dziecka czy jakichś złych nawyków. Ale UKRYTA kamera jest dla mnie niedopuszczalna. Niania też czlowiek i ma prawo do poszanowania własnej godności i prywatności.

Gość sukienka w kratkę
Jestem opiekunką do dzieci i szczerze mówiąc z jednej strony rozumiem obawy Rodziców, w koncu powierzają swój największy Skarb ale pomyśl sama czy chciałabyś żeby bez Twojej wiedzy ktoś Cię obserwował? Jeśli masz jakieś wątpliwości to nie zostawiaj od razu dziecka z nianią sam na sam, bądź też w domu przez jakiś czas i obserwuj. Jeśli w ogóle nie masz zaufania po co zatrudniać taką osobę?! Ktoś kto jest kompetentny od razu wzbudzi Twoje zaufanie, jak i zaufanie dzieci.

Gość waesrdtfygujk
powiem tak ze pracowalam jako niania to liczylam sie z tym ze rodzice mogli zainstalowac kamere (ale nigdy sie o takim przypadku nie dowiedzialam). nie mialam nic do ukrycia, lubie dzieci i mam do nich cierpliwosc, nie grzebie po szafkach, szanuje prywatnosc innych ludzi. ale bardziej komfortowo czulam sie gdy opiekowalam sie dzieckiem we wlasnym domu:)