Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarona jego wzorstem

O MÓJ BOŻE ON MA 173 CM!!!

Polecane posty

umówiłam się z nim w kawiarni, siedział już i na mnie czekał, nie powiem długo bo 24 mituy, przyszlam, zmoknieta, siedzimy gadmay, wszystko jak w bajce, on wspaniały , ma ekstra głos, wesoły, szarmacnki, pozniej wyszłam do wc, wrócilam on wstaje :o i co widzę??? był niższy ode mnie!!chciałam uciec ale drugi raz do wc to yloby dziwne, no więc przemeczyłam sie cały wieczor, i płakałam w domu

Gość przykro miiiiiiii
ee karakaniec :O 🖐️

Gość a Ty ile masz??

Gość chudainaczej
boszsz , rzeczywiście - co za koszmar . jkaby mial 190 - mógłby być nawet kuba rozpruwaczem - ale taki niski - ..... masakra mam nadziejzę to prowo .

ja mam czarnego penisa 25 centymetrów ałuuu!!!!!!

Gość jesli masz firefoxa to sciagni
jessus co za pustaczka :O

no ja mam ogólnie 170 cm, ale wiecie jak przy nim stanęłam to nie było różnicy, mialam mały obcas 2cm , ale jakbym założyła 12?? :O zgroza ! :(

też bym chciała żeb y to było prowo!! gdzie są wysocy faceci!! ;/ :( pewnie do wojska ich wzieli albo na modeli gejowatych

Nie wiedzialas ile ma wzrostu jak sie z nim umawialas? #Umowilas sie na randke w ciemno? Nie boj nic zapewne jestes tak brzydka ze nawet jesli mialby te 185 to by sie 2 raz z toba nie umowil.

Gość niby że szarmancki?
Nawet nie wstał, kiedy weszłaś i się witaliście? Na siedząco Ci się przedstawił? To ma być szarmanckość?

no dobra musisz mnie obrażać? może i jestem brzydka ... ale na portalu w intenercie sympatia.oner.pl mial wpisane 190 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie co, no nie obrazajcie tak kolezanki. Kazdy ma prawo do jakichs swoich upodoban.ja tak samo nie lubie dziewczyny ktora ma wiecej niz 165 cm (chociaz to tez nie jest najwazniejsze) . jezeli wpisal sobie 190 cm... tutaj polecam ostroznosc bo to moze swiadczyc o braku prawdomownosci w innych kwestiach .

player dobrze gada takie kłamstwo może świadczyć o braku prawdomówności/kompleksach/desperacji lub o tych wszystkich rzeczach na raz

Gość fsdff
ale ty pusta jestes... ja mam 174 i wcale bym sie go nie wstydziła i nawet bym zakładała obcasy... taka mała roznica zwisa mi i powiewa.. nie powiem wieksza roznica to juz cos, faceci z 160 cm sie za mna uganiali niewiadomo po co.. a ty to zaraz musisz miec koszykarza?? moze on lubi laski??

Gość hybrygiilda
ja bym takiego skreśliła już na wstępie, prawdziwi faceci zaczynają się od 178 w górę 🖐️

ja rownierz wole wysokie niz karly sam mam 187 lubie jak ma kobieta powyzej 175 Nawet jesli by byla nizsza nie przkreslam wyzszej rownierz aczkolwiek wynika z tego ze to ONA by mnie wykreslila z swego MENU :] PUSTA JESTES I TYLE ze umawiasz sie z facetami na sympatii czego ty oczekujesz? To zwykly portal aby sobie pociuociac meza tam szukasz? chcial cie zaliczyc wzrost nie byl mu potrzebny

Gość powinni zrobić zakaz
wstępu dla pedałów na forum

Gość fsdff
leviatan oczywiscie ze jest wazne i nie wiem czego spodziewał sie ten chłop wiedzac ze prawda wyjdzie na jaw, chyba ze miał nadzieje całe zycie siedziec z nią w tej kawiarnii, ale ona jest niewątpliwie głupsza ze skresliła chłopaka za wzrost ktory ewidentnie jest jego kompleksem, pewnie miał nadzieje ze sie jej spodoba mimo wzrostu, no ale widocznie dla niektorych wyglad jest nawazniejszy i jedynym czynnikiem udanego wspolzycia

osoby ktore w ogole nie maja pojecia o polityce albo maja bardzo male, ktorych jedynym zrodlem informacji jest TVN. Dobrze nazwales rzecz po imieniu .Ale niestety wiekszosc ludzi uwierzy w propagandowe slogany

to się nazywa sukces socjotechniki :D jest dużo studentów-tępaków włącza TVN i powtarzają jak małpy :o :D media ukrywaj afery i korupcje rządu!!!!!!!!!!!

Gość Wojtek bez p0rtek
osoba płci żeńskiej powyżej 170cm to nie jest już kobieta, to mutant na wielkich stopach

Gość fsdff
wojtek :D:D a to znasz? "niski mężczyzna nie jest mężczyzną, niska kobieta nie jest człowiekiem"? słowa pewnego pana, niestety nazwisko mi umknęło :P

Gość fsdff
171 cm = mutant :D