Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarona jego wzorstem

O MÓJ BOŻE ON MA 173 CM!!!

Polecane posty

Gość Wojtek bez p0rtek
ja mam 177 i optymalny wzrost kobiety dla mnie to 160-167cm a 170 i w góre to za duże babsko już:D

Gość Wojtek bez p0rtek
ee, to jakiś żyrafiasty chudzielec chyba musiał powiedzieć

Gość Wojtek bez p0rtek
w praktyce bardzo wysoki wzrost jest do niczego nie przydatny, a powiedziałbym nawet, że przeszkadza w zyciu,

Gość fsdff
ja bym powiedziała ze okolice 175 u kobiec to przecietny wzrost mimo iz polki w szczegolnosci te ze wsi sa niskie, kiedys bedac w gimnazjum chcialam miec mniej a teraz nie wyobrazam sobie byc nijaka lub co gorsza niska :P

Gość Wojtek bez p0rtek
fsdff i facetów też lubisz bardzo wysokich??:o współczuje ci, przecież taki 190 cm to prawie jak inwalida, niezdarne to, zanim się taki ruszy to....:)

Gość myszkaaa_29
sosssssss ----> skąd jesteś?i ile masz lat?to Twoje zdjęcie na linku?

Gość Wojtek bez p0rtek
ja mówię co mnie pasuje;), wiadomo, że drągal nie weźmie sobie dziewczyny ze 160cm, bo by wyglądali komicznie

Gość fsdff
oj wojtus chyba zazdrosc przez ciebie przemawia tak cos czuje :) jadzik masz podobny do tubylczych rozżaleńców :D nie wiem ile masz lat ale domyslam sie ze mniej niz 19 bo przy tobie nie mozna miec własnego zdania...i upodobania... ktore zaraz negatywnie komentujesz a jakbys był w dziewczynie zakochany to bys nie patrzył ile ma cm w kapeluszu czy bez... tez bym mogła ci naublizac i powiedziec ze nieraz czytałam i słyszałam ze faceci ktorzy na siłe szukają nizszych parnterek mają kompleks nizszosci co udowodniły badania nad psychiką w tym zakresie... a jesli chodzi o mnie lubie takich ze 180, moge jeszcze dodac zebys przypadkiem nie czuł szansy u kazdej nizszej ze mam kolezanke z 150 cm ktora wybrała na partnera zyciowego takiego dryblasa ze ty to byłbys przy nim jak gówno za przeproszeniem, własnie dlatego ze taki wysoki

Gość fsdff
e nat maj tajp :P

Sam wzrost to nie tragedia ale ze nasciemnial wczesniej to juz porazka. Nie wiem jaki jest sens w kreowaniu sie na kogos kim sie w ogole nie jest.

Gość Wojtek bez p0rtek
ja nie mam żadnych kompleksów względem swojego wzrostu, gdyby tak było to napisał bym że mam 188 cm i inne kity bym wam wciskał, ale po co, po prostu z doświadczenia wiem, że bardzo wysocy(190 i w góre) faceci są mniej sprawni ruchowo od osób przeciętnego wzrostu, co sie przekłada oczywiście na figle w łóżku:D

Gość taaa a im nizsza
tymbardziej niezdarna... kochanie otworz mi szafke na samej górze... juz sie kochanie robi... po roku ".." to samo... spierdalaj krasnalu :P

Gość rozczarona jego wzorstem
player111 ja mam 169 cm :D moze byłabym w Twoim typie?? a Ty ile masz?? i jakby co jestem brunetką