Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek 3.0

Pożeram kobiety jak "obcy z kosmosu"

Polecane posty

Gość Człowiek 3.0

Manipuluję nimi, nawet tymi rzekomo bardziej inteligentnymi, z dredami i siedzącymi w Dostojewskim i innych mądrościach, przyzwyczajam do siebie, otwieram się, daję poczuć swoją słabość a po kilku miesiącach bezczelnie wykorzystuję. Gram na ich uczuciach po to żeby je potem beznamiętnie (no, może nie całkiem) stłamsić. Myślę, że to dobrze, bo wielu rzeczy ich uczę. Może będzie mniej idiotek na świecie. Może więcej dzieci mających całkiem fajne matki. Fajnie byłoby, żeby były też kobiety, które podobnie robią z facetami. Materia zyskałaby niezbędną równowagę. Kosmos. Wy, ludzie, używacie tak przepastnych słów w celu zrozumienia rzeczy tak nieskomplikowanych.

Gość jestes jednym z wielu
banalny, prosty, skupiony na sobie. nuuuuuda 😴

Hmm, średnio rozwinięty facet także to potrafi a wręcz czasem i nieświadomie robi. Ameryki żeś nie odkrył, ba nawet muszli w sedesie. To ma być twoja siła? Wyższość? Nie masz czym innym imponować więc doszukujesz się wyjątkowości tam gdzie jej niema, w dodatku wykorzystywanie innych, czyichś słabości tylko dla swej rozrywki nie świadczy o rozwoju twoim jako jednostki ludzkiej. I nie doszukuj się w innych wad gdy w sobie i wobec siebie nie znajdujesz ni krzty krytycyzmu.

Gość moze Ciebie tez ktos tak
potraktuje. Wiesz ze zlo do nas powraca ze zdwojona sila takze miej to na uwadze

Gość aleMidobrze alssddddd
w jaki sposob to robisz i jakie korzysci z tego masz?

Gość z cyyyjankiem poprosze
juz Adam manipulowal Ewa, jadl jej z reki a pozniej uwiodl:P tak oto do dzis dnia mam miejsce ta ochydna manipulacja majaca na celu przedluzanie gatunku ludzkiego mellygion, tak dawno nie widzialm twoich wpisow:)

Gość aha i achh
a te 3.0 to ocena za styl w jakim to robisz? Czy może te kobiety taką ci wystawiły za naukę, jakiej im udzieliłeś? Widzisz, ja mojemu skurwysynowi od takiej nauczki daję 6.0.

Gość wesołasek pospolity :P
o kurwa, to facet się podnosi na duchu,chyba musi sam sobie słodzić,ja pierdole,co za nieudacznik!

Gość jesteś psychicznie chory
kolejny popapraniec emocjonalny,który KRZYWDZI i wykorzystuje innych jak można byc takim dnem bez empatii

Gość cham tez ma jajniki
a ty znow ten kretyn przestan smiecic na topike o ewie:classic_cool: przez te twoja usmiechniete morki:D nie moge nic przeczytac

Gość ututtyu
No i bardzo dobrze bo w tych durnych tematach które ten baran pisze co chcesz niby przeczytać? codziennie ten idiota po kilkanaście takich samych tematów zakłada i pisze to samo.

Gość cham tez ma jajniki
czepiacie sie, takie tematy tez sa potrzebne:) nie rozumiem jak komus moze zawadzac taka prosta forma przekazu:) wklajaj milion buziek:D i juz po pisaniu ochloncie ludzie