Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietnik18509304

Czy ktos mial problem ze..

Polecane posty

Gość pamietnik18509304

skrzypiacymi podeszwami?Kupilam sobie ostatnio oryginalne Adidasy,dalam za nie ponad 2 stowy a te cholery tak skrzypia,ze nie moge w nich chodzic bo malo,ze mnie to denerwuje to jeszcze wszyscy na mnie patrza:D. Zna ktos jakis sposob na takie skrzypiace podeszwy?

Gość pamietnik18509304
Zlozylam reklamacje ale odpowiedz byla taka,ze to jest defekt,ktory nie wplywa na komfort uzytkowania obuwia.No ja bym powiedziala,ze wplywa i to baaardzo!

Gość pamietnik18509304
No nie za bardzo urzadza mnie takie rozwiazanie:D

Gość pamietnik18509304
No haaalllo!Jest na to jakis sposob??Wiem,ze dosyc czesto zdarzaja sie takie piszczace buty..........

Gość Pseudonim dla mnie
Moje tez tak piszczaly, jakby ktos baka puszczal ale to minelo. moze jesli dluzej w nich pochodzisz przestana skrzypiec:)

Gość pamietnik18509304
Dzieki,ze ktos sie wreszcze odezwal:)Ja juz w nich sporo chodzilam i nic,nie piszcza tylko gdy je zamocze(kiedys weszlam w gleboka kalorze-prawie do kostek:)i nie piszczaly przez kilka dni a potem znow to samo

Gość pamietnik18509304
No to moze to jest jakis sposob,ja teraz unikam chodzenia w nich bo naprawde bardzo glosno piszcza a nie jestem jakas przewrazliwiona:D Kiedys gdzies obilo mi sie o uszy ze jest na to jakis sposob ale nie mialam wtedy takiego problemu wiec 'nie zakodowalam"