Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojcciec

Wyrzuciłem córkę z domu

Polecane posty

Gość Ojcciec
abcdefghijklmnoprstuwxyz czyli jesteś zwykłą dajką jak moja byla córa.

Gość Wyrzuciłeś ją...
A może zazdrościsz i też byś ją posunął. Córkę się kocha, to jest córka, i córka potrzebuje ojca. Piękny wzór jej dałeś, faceta, który porzuca członka rodziny, bo nie spełnia jego oczekiwań....

abcdefghijklmnoprstuwxyz Szkoda że swoje kurewskie geny przekazałaś dalej. Twój mąż na pewno nie wie jakiego ma szmatławca pod dachem, bo gdyby sie dowiedział to wypierdoliłby cie tak samo z domu.

Wie, i jest bardzo zadowolony:) A co mam do ukrycia, pierwszy chłopak 3letni związek, potem on... faktycznie, teraz idealna dziewczyna musi być nieskazitelnie czysta... Faceci chcą takiej a dupczą inne na boku, i gdzie tu znaleźć nietkniętą?

Gość Ojcciec
Zniósłbym praktycznie wszystko, oprócz kurestwa. Tego nie moglem zaakceptować

Gość Wyrzuciłeś ją...
Każdemu na początku znajomości należy się czysta kartoteka.... A swoją drogą to bym skopał tyłek zazdrosnej osobie, która przyszła i opowiedziała komuś o czyimś życiu intymnym ....

A sam ile miałeś lat jak zacząłeś uprawiać sex? Ona jest pełnoletnia człowieku! Zresztą teraz dzieci w wieku 15 lat sie dupcą i jakoś ich rodzice nie wyrzucają. Poza tym skoro nie zrobiła sobie dziecka to nie rozumiem dlaczego widzisz w tym problem! Załosne.

Gość Ojcciec
Miałem 24 lata i jest to moja żona. Teraz mam 53 lata. Tu nie chodzi o wiek ale o dawanie dupy bo inaczej tego nie można nazwać. Co innego iść do łóżka ze swoim chłopakiem a co innego mieć 5 partnerów seksualnych i z żadnym nie być w związku i to wszystko w wieku 19 lat. Nawet nie wiem ilu miałą, ale opinie dziwki ma już na pół miasta.

Gość Ojcciec
Wszystkie dzieci wywalam z domu nawet swojego psa czy kota .Zone wywalilem 10 x ale musi ktos gotowac to ja wpuscilem

Pewnych zachowań i nawyków związanych z życiem seksualnym powinno uczyć się dzieci od tej pierwszej rozmowy na ten temat. Potem, przez kolejne lata należy je wyrabiać, wpajać do głowy, rozmawiać z dziećmi o tych sprawach.

Gość Ojcciec
Kończę temat bo się podszywy zaczely.

Gość Ojcciec
Was tez wurzucam WON

Gość Wyrzuciłeś ją...
Ma opinię dziwki bo się z dupkami zadawała. Zamoczy sobie taki, a potem pół miasta wie jako to z niego "chojrak". W mordę powinien dostać od ojca córki, którą obgaduje po całym mieście.

Gość NOnonononono
To że ona uprawia seks to nie powód by ją wyrzucać z domu. Trzeba jej zakazać tego, pouczać ją że to złe ale NIE WYRZUCAĆ.

Gość Ojcciec
Hehe, sposób jednak zadziałał. Wyrzuciłem ją wczoraj, a dzisiaj wróciła na klęczkach :) Przeprasza i obiecuje, że z seksem koniec. I takie dostała ultimatum - jeszcze jeden wyskok i się żegnamy na stałe :)

Gość A ja uważam, że dobrze
zrobiłeś. A nie jestem już 20-latką. Co innego, gdyby to był stały chłopak, ale nie przypadkowi kolesie. Pomijam już nawet kwestie złego prowadzenia się, ale są przecież choroby weneryczne i wirus HIV, a potem brak szacunku mężczyzn do takiej latawicy. Znam dziewczynę w podobnym wieku, która tak samo postępowała - gdy jej matka zachorowała na nowotwór, to nawet ani razu (!) nie odwiedziła jej w szpitalu, bo była zajęta kolejnymi spotkaniami na seks, za każdym razem z innym facetem (wszystko to wiem od niej, bo się z tym nie kryje nawet przed rodziną). Na niektóre problemy skuteczne są tylko radykalne rozwiązania.